Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondöten, pudra yardımmm..

M

mellymell

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi mellymell
Kızlar selam, ben fondöten konusunda yardım istiyorum sizden. Benim yağlı bir cildim var ayrıca çene ile yanak bölgesi arasındaki kısımda kızarıklık ve sivilceler var. Lafın kısası iyi kapatan ama çok da zarar vermeyen mümkünse pudra ya da kolay kullanılabilen bir fondötene ihtiyacım var. Forumda okuduğum bazı yazılardan Kryolan ya da Vichy Dermablend in benim cildim gibi ciltlere iyi gidebileceğini okudum. Bunladan hangisini tercih etmeliyim ya da benim durumum için sivilcelerimi ve hafif pütürlerimi kapatabilecek başka bir ürün adı verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden :Saruboceq:​

• Konu Sahibi mellymell
Ben flormarın aqua stay on föndötenini aldım. kızarık olan tüm sivilcelerimi ,kahverengi lekeleri ve kızarıklıkları kapattı.su bazlı olduğu için sürdükten parlama da yapmadı.aynı pudra görüntüsü verdi.
Bu föndeten suyada dayanıkılıymış.Aynı zamanda hem nemlendirici hemde spf 10 kouma faktörlü.fiyatı da çok uygun.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.

• Konu Sahibi mellymell
cildin yağlıysa pudra kullan ve jane ıredale pressed powder spf 20 pudrasını ben kullanıyorum sivilcelerimin üstüne sürdüğünde tedavi etkisi var yüzde yüz doğal ürünler

X