Merhaba bayanlar. :)
Artık çıldırmak üzereyim! Çünkü bir türlü yüzüme uygun pudra,fondöten bulamıyorum.
Pudra olarak diadermine,cecile,loreal true match kullandım.Ama hiç biri istediğim kapatıcılığı sağlamadı.Yüzümde sir ağda sonrası lekeler sivilceler oluştu bunları en azından yaz boyunca kapatmam gerekiyor.Çünkü çok kötü duruyor.
Fondöten olaraksa loreal true match kullandım ama aşırı yağlı geldi bana.Bir de yine cecile'in kullandım başlarda iyi gibi olsada sonra pütürler yine çıktı yüzümde yani yine oda kapatamadı.
Fondöten,pudra önerileriniz neler acaba?
Buarada yüzüm yanaklarım kuru,t bölgem hafif yağlı.
sana önerebileceğim iki marka var. önce fondotenlerden başlayım.
1) max factor lasting performans fondoten ( ben 101 nolusunu kullandım senelerdir.ve de çok memnunum.fiyatı da şu an kaç bilmiyorum ama bir ara indirime girmişti 35 olmuştu.ama sen fiyat olarak 35-40 arası olduğunu bilmen yeterli.çünkü nereden aldığına göre değişebiliyor galiba.artı kapatacılık ,kalıcık açısından da renk açısından da memnun kaldığım ürün. )
2) bu ikinci önereceğim ürün ise daha yeni keşfettiğim (24 kasımda =) ) ama yeni gözdem olan bir ürün . ismi kryolan supracolor fondoten. bana göre senelerdir kullandığım övüp durduğum max factorden daha iyi bir fondoten. zira kapatacılık desen harika . kalıcılık duruş hepsinden 10 numara aldı benden. =) sırf meraktan denediğim bir ürünün bir anda gözde olması da güzel oldu. fiyatı diğerine göre tuzlu tabi 76 tlye aldım. gramı 30g . çabuk bitebilcek gibi de görünmüyor.
ve ben markete bile makyaj yaparak giden biriyimdir.yani günlük fondoten kullanıcısıyım. cildimi şimdiye kadar sivilcelendirmedi. hatta daha iki gün önce dayıma kalmaya gittim.yüzümü yıkamadan uyuyup kaldım sabah bile yüzüm gayet güzeldi =)
max factor lastin performans ile kryolan supracoloru kıyaslarsam da şöyle olur
max factor kapatacılığı güzel alt ten tonu pembe
supracolur kapatacılığı daha güzel alt ten rengi bendekinin sarı.ama kendi cilt renginize göre pembesini de buğdayını da koyu tonunu da bulmamanız imkansız.çünkü renk skalası epey var.baya zengin.
max factor ucuz. supracolor pahalı =)
max factor pürüzsün bir görünüme kavuşturuyor.
supracolor mükemmel pürüzsüz görünüme kavuşturuyor.
ikisini de öneririm. para sıkıntınız varsa 35-40 civarında bir ürünse ve özelliklerinin böyle olmasını istiyorsanız max factor lasting performance paraya kıyarım ondan da iyisi olsun derseniz kryolan supracolor fondoteni öneririm.
her gün fondoten kullanırım. ikisinin de günlük kullanılabilceiğini düşünüyorum. artı yağlı ve sorunlu bir cilde sahibim.şu zamana kadar loreal pastel cetrinerly cecile lancome flormar ve hatta maalesef avon bile kullandım. hiçbiri max factor kadar bile etmiyor bence.
benim şu anda hem max factorum hem de supracolorum var. canım hangisini isterse onu kullanıyorum.pembelik isteyince max factor hafif boynumla aynı renkte olmak için daha doğal görünüm için supracolor .hangisi elime gelirse o an. =)) sonuçta ikisi de benim gözdem =) ama bence parayı sorun etmeyenlerdenseniz supracoloru kesinlkle denemelisiniz.