Önerilerin için çok teşekkür ederim. Yukarı dada dediğim gibi. Yağlı ve sivilceli bir cilt yapım var. Önerdiğiniz pudra bana uygun olur mu?ben de günlük hayatta cilt makyajı kullanmıyorum ama özel durumlarda rimmel-stay matte pudra müthiş burda bir arkadaşın tavsiyesiyle almıştım çok da memnunum. fondöten kullanmıyorum ama the balm shelter var bb gibi o da cok başarılı. bu ikisini de indirim zamanı alınca cok da uyguna geliyor:)
Fondoten;
Mac face and body
Loreal true match
Loreal infallible
Pudra
Rimmel stay matte
Loreal true match& infallible
Kapatici;
Morluk coksa bobbi brown corrector
Chanel
Loreal true match ( goz altiniz kuru degilse)
Mac prolong ( goz altiniz kuru degilse)
Rimmel mavi kapakli ( goz altlari iz kuruysa)
Tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim. Ben her zaman 3 5 kuruş fazla olsun, iyi bir şey olsun diyenlerdenim. Sonuç da her zaman kullanmayacağım özel günlerde ayda yılda da bir kullanacağım için iyi bir şey olsun isterim.. Ama bütçem doğrultusunda. Gelip de bir pudraya 500 lira veremem.Fondöten, Estee Lauder Double Wear, daha düşük fiyat dersen Loreal True Match
Pudra kesinlikle Mac Studio Fix
Göz altı kapatıcısı da yine mac prolong wear concelear öneriyorum
127 liraydı en son fiyatı dediğim fondötenin. Ama indirimlerde daha uyguna alınabiliyor tabi ki.Tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim. Ben her zaman 3 5 kuruş fazla olsun, iyi bir şey olsun diyenlerdenim. Sonuç da her zaman kullanmayacağım özel günlerde ayda yılda da bir kullanacağım için iyi bir şey olsun isterim.. Ama bütçem doğrultusunda. Gelip de bir pudraya 500 lira veremem.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben size farklı bir soru daha soracaktım. Fondötenini, pudranın filan yani ten gurubu makyaj ürünlerinin ömürleri ne kadar?127 liraydı en son fiyatı dediğim fondötenin. Ama indirimlerde daha uyguna alınabiliyor tabi ki.
Pudra ve fondötenlerin açıldıktan sonra 2 yıl diye biliyorum ben canım:)Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben size farklı bir soru daha soracaktım. Fondötenini, pudranın filan yani ten gurubu makyaj ürünlerinin ömürleri ne kadar?
Öyle mi bilmiyordum. Beni bu konuda aydınlattığın için teşekkür ediyorum. Saolasın.Pudra ve fondötenlerin açıldıktan sonra 2 yıl diye biliyorum ben canım:)