Makyaj Ürünleri Fondoten onerisii

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
herkes yazmış ama bende yazayım bari, benimde cildim yağlı ve en iyi pudra ile oluyor :)

Bence gün
Kizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???
günlük kullanım içinse içinde kapatı
Kizlar cildim yagli ve baya sorunlu bi cilt. Fondoten kullaninca yuzumde sivilce, siyah nokta cikiyo. Mafoluyo yuzum. Bana onerebiliceginiz, kullanip memnun kaldiginiz bi urun var mi???
bence günlük kullancaksan kapatıcı özelliği olan bi gğneş kremi kullan fondotenler cildini mahveder gözeneklerin genişler yağlı bi cildin varsa kendimden biliyorum fondoten cok kötü yapıyo sana su bazlı la roche kapatıcı özelliği olan güneş kremini tavsiye ederim cildini yağlandırmaz cok fresh

Hangisini sürdün acaba yani onerilerden hangisini aldın benimde sivilce lekelerim var bende iyi bir fontoten arıyorum

Hangisini sürdün acaba yani onerilerden hangisini aldın benimde sivilce lekelerim var bende iyi bir fontoten arıyorum
Farmasi Ürünleri
% Türk Firmasıdır
Paraben içermez
Triclosan içermez
Etil alkol içermez
Alerji riski içermez
Yapay nemlendirici içermez
Hayvansal madde içermez
Nikel testi yapılır
Dermatolojik olarak test edilir
Hayvanlar üzerinde test edilmez
Tüm ürünlerin üretimi Türkiye'de İstanbul'da Avrupa'nın en büyük entegre kozmetik üretim tesisine sahip modern fabrikalarda üretilmektedir.
Üretim tesisleri Sağlık Bakanlığı Denetiminde olup uluslararası standartlarda üretim yapmaktadır.
GMP (Good Manufacturing Practices-İyi üretim uygulamaları) sertikasına sahip olmak oldukça önemlidir. Farmasi GMP sertikasına sahiptir
Helal sertifikaya sahiptir urunlerinin icerisinde domuz yagi etil alkol gibi muslumanlar icin haram sayilan maddeler yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…