fondöten kullanamıyorum yardım

biricik_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
0
kızlar hemen konuya giriş yapacam ben beyaz tenliyim ve tenim cok hassas fondöten kullandıgm zaman cildimde böyle beyaz kavlamalar oluyor iğrenç duruyor.cilt bakım yaptırdım bı kac yerlerde bıtkısel kürler yaptılar cıldın nemsiz kaldıgı ıcın kuruumus dedıler gercekten kuru cunku herhangı bır krem kullanmıyorum cıldım hasar gorecek dıye korkuyorum.fondötenı surmeden once nemlendırıcı suruyorum küçücük bır kreme 120tl verdım ıyı gelır demıstı doktorum ama oda fayda etmedı gene aynı sorunu yasıyorum makyaj yapamıyorum hele pudrada daha cok kavlama oluyor.sizce ne yapmam lazım?veya ne kullanmam hangi guzellık uzmanını onerırsınız lutfen bu konda yardım ıstıyorum

biricik merhaba
bende ayni sorunu yasiyorum,fondoten oncesi cildimi temizliyorum,nemlendirici de kullanmama ragmen surdukten sonra balik gibi pul pul oluyor, sanirim seninde anlatmak istedigin bu.Kupkuru gorunuyor.
Bende cilt bakimi yaptirmama ragmen sonuc alamadim.
Pudra dedigin gibi daha beter yapiyor.Ben artik pes ettim kullanmiyorum.
Loreal,clinique,lancome markalarini denedim ama hepsinde ayni sonuc.
Belki yardimci olan olur canim,hoscakal

aynen bende de aynı sorun var. eskiden cildim aşırı yağlıydı. sivilce ilacı kullanmaya başladım ki bu vücuttaki yağ üretimini durduruyor ve cilt kuruyor. eskiden yağlı görünmesinden şikayetçiyken şimdi de aşırı kuru. fondöten yüzümde dağılıyor. ne nemlendirici ne de yağlı fondöten etki etmiyor. ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:

aynen bende de aynı sorun var. eskiden cildim aşırı yağlıydı. sivilce ilacı kullanmaya başladım ki bu vücuttaki yağ üretimini durduruyor ve cilt kuruyor. eskiden yağlı görünmesinden şikayetçiyken şimdi de aşırı kuru. fondöten yüzümde dağılıyor. ne nemlendirici ne de yağlı fondöten etki etmiyor. ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:

Kızlar bu sorun bende de vardı ama artık yok. İçtiğinizin en az 2 katı su için ve cildinizi sabah akşam mutlaka hafif bi ürünle temizleyip sonra nemlendirin, yağlı bile olsa. Fondötenden kaynaklı bi problem de olabilir, bi güzellik mağazasında başka bi fondöten deneyin eğer yine aynı şey olmuyorsa fondöteninizden kaynaklanıyordur, fondöteninizi ve mümkünse pudranızı da değiştirin. Bir de maske ve peeling yapıyorsanız bırakın, 2-3 günde geçicek :KK70:

X