Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Fondoten/Kapatici onerebilecekler?

TsukemaTsukeru

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
9
0
Oncelikle merhaba. ^^ Yuzumde cok olmasa da cil var ve gozlerimin alti dehset derecede mor. 16yasimdayim,malum ogrenciyim butcem kisitli. Garnier BB'nin light rengi bana koyu geliyor,the balm'in balm shelter kapaticisi da gozlerimin altini bir tuhaf yapiyor o.o Bunun icin baska bir fondoten/BB ve kapatici onerebilir misiniz?
Tesekkur ederim ^-^

merhaba.ben Estee Lauder Double Wear 30Ml Foundation almakk istiyorum fakat tenime uygun rengi bulamıyorum.
aslında maxfactor 106 kullanıyorum ona uygun olsun istiyorum.
aranızda bilen varsa lutfen yardım edin

Oncelikle merhaba. ^^ Yuzumde cok olmasa da cil var ve gozlerimin alti dehset derecede mor. 16yasimdayim,malum ogrenciyim butcem kisitli. Garnier BB'nin light rengi bana koyu geliyor,the balm'in balm shelter kapaticisi da gozlerimin altini bir tuhaf yapiyor o.o Bunun icin baska bir fondoten/BB ve kapatici onerebilir misiniz?
Tesekkur ederim ^-^
kapatıcı olarak flormarın ve maybelline nin sıvı kapatıcıları var onlara bak. hem uygun hem güzel.
göz altlarındaki morluklara bunları sürebilirsin.
çilleride sorun etmemeni öneririm bence çok sevimli duruyor. ayrıca yaşın daha 16 bu yaşta fondotene kapatıcıya başlarsan önünü olamazsın canım :KK50:
ama illede kullanıcam diyorsan maybelline affintone fondoten var hem hafif hemde kapatıcılığı fena değil
bb kremde de yaşadğn şehirde watsons varsa pure beauty ürünlerine bakabilirsin

vlla avonda bi tane vardı tüp şeklinde katalogdan bakabilirsin o güzel onun dışında önerebileciğim fontoten yok ben pata krem kullanıyrm sanada tavsiye ederim max factorün var onu kullanıyorum yüzümde bir tane iz göstermiyor

Flormarin 21'tlye kapatici paleti var yeni cikardilar bu urunu bende bugun kargoyla teslim aldim yorumlardanda memnun kalindigini gordum denicem.kisa zamanda ayrica fondotenleride yuksek kapaticilga sahip ki.fiyatlarida uygun bence

X