• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler FonDoten Etkisi Yaratan Kür ...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar bu maskesı az once yaptım ve suan yuzum cok yanıyor.. neyse netıcede bırsey degısmedı gercı benım yuzumde sıvılce yok porselen dıyınce bende yaptım... yaww bıde kızlar ben yaptm ama patatesler yuzume yapısmadı :( zorla yapıstırdım yapıstırdıktan sonrada sulandı yuzumde sapır sapır oldum:) bıde cıkardım yuzum sımsıyah olmus kararmıs yuzumde patatesler yanlıs bıseymı yaptım acaba??????????????????????????????

alala cnm ya daha bugun uyguladim ama mat ve duruluk kazandiriyo yuze. birak siyahligii tenimi acti diyebilirim .. yanma kesnlikle olmadi bnde. acaba alerjinmi varrki? aman diim dkkat et cnm

alala cnm ya daha bugun uyguladim ama mat ve duruluk kazandiriyo yuze. birak siyahligii tenimi acti diyebilirim .. yanma kesnlikle olmadi bnde. acaba alerjinmi varrki? aman diim dkkat et cnm

ya ben cıldıme koydum ya patateslerı patatesler kararınca yuzume camur bulanmus gıbı oldu yıkayınca gectı ama sızde de olmadımı? nasıl uyguladıgını yazarmısın canım?? opuyorumnanaktan

xnm bi patatesi rendenin kucuk tarafyla rendeliyorum. icine yumurta akini atip karistryorz hic kararmadi ama blmyormkii

snra yuzume suruyorm cooook zor yapsyo :1shok: yapistrana kdr elimle fln tutyorm :1: 25 dk snra yikiyorm kaydirigubbakcemile5

Hafİf sİvİlcesİ olanlar kullandıys ayazsın yorumları ma patates herkes Önerİyor ..) saĞol canım ..

ben sivilcelerim varken yapmıştım bu karışımı..kaydirigubbakcemile2

sivilcesiz yerler gerçekten güzel oluyo ama sivilceler pek performans kaybetmiyodu :sinifsinif:

sivilce illetinden kurtulalı çok oldu çok şükür boshayallersmile

xnm bi patatesi rendenin kucuk tarafyla rendeliyorum. icine yumurta akini atip karistryorz hic kararmadi ama blmyormkii

snra yuzume suruyorm cooook zor yapsyo :1shok: yapistrana kdr elimle fln tutyorm :1: 25 dk snra yikiyorm kaydirigubbakcemile5

zahiricim günaydın :) yüzüne sürdükten sonra biyere uzan ayakta kalınca akıyo :1:

Ben önceden duymuştum, ama sadece patatesi rendeleyip sürün diyodu..Öyle yapmıştım valla ama hiçde öyle porselenlik bi etkisi olmamıştı kaydirigubbakcemile3

zahiricim günaydın :) yüzüne sürdükten sonra biyere uzan ayakta kalınca akıyo :1:

gunaydin hayatim boshayallersmile eed oyle de yapyorm ama dun 2 isi birden hallednce mecbur kaldim olumunekankayizsmile

coook sukur sivilcesizim .. izlermde gecyo ama hizlandryorm sureci hem bunu hem snn yontemini yapyorm dogal yoldan double effect kaydirigubbakcemile3

Back
X