Sivilceli Ciltler FonDoten Etkisi Yaratan Kür ...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

UmuTBahaR

MasaLdan GeLdim =)
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
196
1
96
Erzurum
Merhaba arkadaşlar
inanılmaz güzel, pürüzsüz mermer gibi sivilceleri yok eden leke giderici. Üstelik Çok basit.
sanki cildinize fondeten uygulamış gibi görünen bu maskeyi paylaşmak istedim .

1 adet küçük boy patetesi rendele cig olacak
icerisine bir yumurta akı karıştır cildinize uygula 20 25 dak sonra yıkayın.
yüzünüz porselen gibi pürüzsüz olacak.

Paylaşmak istedim Denemesi bedava ... kaydirigubbakcemile2

Ben şuan uyguladım 10 dakika daha bekleteceğim yüzümde yıkadıktan sonra sonucu belirteceğim.
Patates sulu olduğu için biraz akışkan bir karışım oldu. Ben rendenin ince kısmını kullandım ama kalın kısmı daha iyi olurdu sanırım :)

ben hiç hayatımda böyle porselen görmedim kaydirigubbakcemile3

Ben yüzümü neyle çıkarsam yıkıyım böyle oluyor zaten ama sürekli kullanımda işe yarar belki :) Şimdilik düşüncelerim böyle.

ben hiç hayatımda böyle porselen görmedim kaydirigubbakcemile3

Ben yüzümü neyle çıkarsam yıkıyım böyle oluyor zaten ama sürekli kullanımda işe yarar belki :) Şimdilik düşüncelerim böyle.

benm cildimde sivilceler oldugu için porselen etkisi yaratıcağını sanmıyorum ama deniycem sempatiksalakcinni

Hafıf sıvılcesı olanlar kullandıys ayazsın yorumları ma patates herkes Önerıyor ..) saĞol canım ..

Ben önceden sadece yumurta beyazını köpük haline gelene kadar karıştırıp sürüyordum. acayip geriyor suratı hücreleri yenileme özelliği varmış yumurta akının eskiden yaşlı kadınlar kırıklara yumurta akı köpürtüp alçı gibi sararmış kırılan yeri ve o yumurta akı iyileştirirmiş demekki gerçekten yararlı hücre yenilemesinde.

maskeyi bnde denedim bugun ama yumurta akı koymadım sadece patatesleri rendeledim, ilk önce rendelediğim patateslerin suyunu yüzüme sürdüm sonrada patatesleri yüzüme koydum yarım saat bekletiim ve yıkadm yüzüm ferahladı ve sivilcelerime iyi geldi. hergün denemeyi düsünüyorum tsk ederm umutbahar..

bende denedim bu gun.sivilceleri hala duruyor ama ilk defadan bir mucize bekleyemeyiz zaten.ama gercekten fondoten etkisi yapti.boyle cildimin rengi falan çok guzel oldu.1-2 gun gecsin yine uygulak istiyorum.umarim bu sefer sivilceleri de yok eder.paylasim icin tesekkurler UmuTBahaR:)

paylaşımın için teşekkürler..

bende bunun başka türlerini biliyorum

yumurta akı,yoğur,t bal

yumurta akı, yağur ve yağ

denyen arkadaşlarım var memnun kalmışlar bende deniycem en kısa zamanda

paylesim icin tesekkurler bu karisim acaba lekelere de iyi geliyo mu yoksa sadece tenin rengini dengelemek icin mi uyguluyosunuz?

bende yumurtasızını denedim.ilk seferde olağanüstü bişey olmadı tabi.yüzüm hassas ve yağlı ondan olabilir..

kızlar deneyin bence ben 3 gündür yapıyorum ve fark ediyor bu kürlere ilk başaldığınıda 1 hafta aralıksız devam edin daha etkili olması için sonra haftada 2 ve ya 3 e düşürün etkiyi görüceksiniz..

Back
X