Pudra, Fondöten, Kapatıcılar fondeten ve pudra hakkında yardım istiyorum

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
ya kızlar ben fondeten ve pudra kullanan biri deilim ve şu anda elimde maybelline new affınıtone fonddeten yine maybellinenin wonder finish express stick fondeteni flormarıngöz altı kapatıcısı ve alix avienin compact powder diye pudrası var ( heidye geldi de) neyse bunlar yüze nasıl uygulanır ben bilmiyorum hepsi bi anda sürülmez büyük ihtimalle ben genelde göz kalemi rimel ve allık kullanırım bunlar nasıl sürülür uygulama yöntemleri nelerdir acıklarmısınız kıslar yardımedin şu garibanda makyajı öğrensin kaydirigubbakcemile3

birde şunu ekliyeyim benim cildim pürüzlü deildir arada kullanmayı düşünüom fondoten falan nasıl sürlür mesela o tür teknikler nedir?? haa birde bu ürünler iyimi sizce ben anlamam föndetenden pek

Son düzenleme:
bnde de mybelline affinitone fondoten var ve cok memnunum....üstelik genelde yüzüme pek fondoten surmem ama maybelline'nin gayt hafif bi yapısı var..
makyaj teknikleri hakkında çok usta diilim ama maybelline fondteni elime cok az doktukten sonra burnuma ve alnıma(ben genelde burnuma ve alnıma sürerim fondteni) sanki krem sürüomuş gbi sürüorum...gayet de oluokaydirigubbakcemile3....sanırım bu affinitone'nun sıvı olmasından kaynaklanan bişi :KK70:...bitince tekrar alacm hatta aynısından:lepi:

bnde de mybelline affinitone fondoten var ve cok memnunum....üstelik genelde yüzüme pek fondoten surmem ama maybelline'nin gayt hafif bi yapısı var..
makyaj teknikleri hakkında çok usta diilim ama maybelline fondteni elime cok az doktukten sonra burnuma ve alnıma(ben genelde burnuma ve alnıma sürerim fondteni) sanki krem sürüomuş gbi sürüorum...gayet de oluokaydirigubbakcemile3....sanırım bu affinitone'nun sıvı olmasından kaynaklanan bişi :KK70:...bitince tekrar alacm hatta aynısından:lepi:

affinitone gerçekten süper bir ürün bence ya iki senedir kullanıyorum nerdeyse bittikçe alıyorum :) fondöten sürmüş gibi olmıyosun zaten ama cilt rengini harika bütünlüyor.. stick falan onları geç.. bunu kullan krem sürer gibi.. fakat nemlendirici bazl al altına daha hoş olsun.. ve çok gerek olduğunda pudra geçebilirisn.. ben maybelline pudrasını kulanmıyorum bulamadım uygun ama golden rose 05 no kullanıyorum maybelline üstüne 17 üstüne 05 golden rose compact sürüyorum gayet hoş oluyor

X