Pekii senin tülün modeli nasıl ve rengi? Ben kruvaze kırık beyaz yaptırip fon kullanmamayı düşünüyorum.English home daki örme tüllerın kaltesi kötü mesela sarkıyor yıkanınca .herkes albenisine kapılıyor.Canım sen eğer düz kırık beyaz krem ekru tonlarda bir tül yapiyosan fonsuz da kullanabilirsin.Heryer pembe mavi olunca da ana sınıfı gibi oluyor.keşke foto eklresen daha iyi anlaşabilirdik
Englısh home' dan aldım a.krem örme, gül desenli.
Resmi yok ki, evimizi henüz yerleştiremedik.
Kuruvaze hiç düşünmedim, pek hoşuma gitmiyorlar
Ama araştırmıştım, hatta 3 sene yıkayıp yıkayıp kullanan, bir daha alsa yine englısh home tercih edecekler olanlar da vardı. Bir de ben kiracıyım bide ve evimizin tavanları biraz alçak 2,50 falan geliyor, yeni binalar 2,60- 2,70 civarıymış zaten ne olursa olsun başka bir eve uymayacaklar zaten..
Bende onu istemiyorum ana sınıfı gibi pembe mavi olmasın, aslında duvarlarım daha koyu olsa bej rengi düşünebilirdim ama değiller maalesef, mesel kumaşın zemini mavi, çiçekleri pembe gül bir de güllerin açık yeşil yaprakları var çok tatlı bir renk, bir kartela vardı grimsi bir yeşil, çok açık, sırf-mavi ve pembe olmasın diye o tarz bir renkle 2 rengi de dengeleyebilirim aslında..