- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Canım rengi tam canlandıramadım foto varsa bi bakiyim.kızlar bende kahverengi fon perde arıyorum ben tüllerimde parlak hardal rengi :/ koltuklarm açık kahve oldgu ıcın o renk aryorum yada başka renkte olabilir............ayrıca konu sahibi hardal renk perde istersen uyguna veririm?
Canım tabii bi bakmak isterim foto koyabiliyorsancanm bende var koyu kahve biraz parlak bi kumaş ve kullanılmamış istersen resim eklerim
Foto ve fiyat ekleyebilir misiniz?Ecobella'dan aldığım hazır fon perde var bende de. acı kahve renginde. 1 çift.
canım ben taktıgım zaman bazen düz bazen baglı kullanıyorum hosuma gidiyor benimÇok şıkmış canım, fakat bu düz de kullanılıyor mu yani bağlamadan? Aşağı doğru düz?
Fiyat ne canım? Not alayım, uygun kahverengi bulamazsam düşünürüm.sarı gbi duruyor ışıkta amarengi hardal rengiEki Görüntüle 1315574
Fyatta bsy belrlemedm takas gbı olsa dha ıyı olur cnkı bundan bska perdem yokFiyat ne canım? Not alayım, uygun kahverengi bulamazsam düşünürüm.
cnm ben satmaktan vazgeçtimCanım tabii bi bakmak isterim foto koyabiliyorsan
Benim diğer fonum da pîleli, düz kullanıykrum onun içîn bu alacağımı da düz kullanmam gerek. Gîyat be düşünüyosun?canım ben taktıgım zaman bazen düz bazen baglı kullanıyorum hosuma gidiyor benim
ama pileli oldugu icin japon fon gibi değil
Peykicnm ben satmaktan vazgeçtimkusura bakma olur mu
Anladım canım. Tamam not aldım öyle mademse.Fyatta bsy belrlemedm takas gbı olsa dha ıyı olur cnkı bundan bska perdem yok
Selamlar,
Arkadaşlar fon perde arıyorum.
Aradığım renkler kahve tonları. Acı kahve, çikolata kahve tarzı tonlarda, koyu sütlü kahve de olabilir.
Krem renklere de bakabilirim.
Az kullanılmış veya kullanılmamış, kesinlikle deformasyonsuz, lekesiz söküksüz vs olmalı.
Uygun fiyatlılara öncelik veririm. :)
Merhaba haftaya cuma annemler bana birkaç fon perde getirecekler acelen yoksa onlara bakabilirsin hem konu acacam hemde buraya ekletim
canım sağ ol, fakat hani ne tarz geleceğini bilirsem ona göre beklerim diye sordum. renkleri filanBulursan Güle güle kulan
Kahverengi,lila gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?