Fon Perde Arıyorum.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Selamlar,
Arkadaşlar fon perde arıyorum.
Aradığım renkler kahve tonları. Acı kahve, çikolata kahve tarzı tonlarda, koyu sütlü kahve de olabilir.
Krem renklere de bakabilirim.
Az kullanılmış veya kullanılmamış, kesinlikle deformasyonsuz, lekesiz söküksüz vs olmalı.
Uygun fiyatlılara öncelik veririm. :)

Selamlar,
Aradığım renkler kahve tonları. Acı kahve, çikolata kahve tarzı tonlarda, koyu sütlü kahve de olabilir.
Az kullanılmış veya kullanılmamış, kesinlikle deformasyonsuz, lekesiz söküksüz vs olmalı.

Bende de resimdeki var mobilyalarim kahve oldugu icin bu renk almistim eski evimize. 5 parca yaptirmistim tasininca 2 parcasini kullaniyorum 3 parcasi boşta kaldi begenirseniz cok az kullanabildim.
20141031_123642.jpg

Bendeee kalin fon var boncuklu ayirmaliklarida var ama renk sana uymuyo iste benmki pembe gene aklinda bulunsun die soluyorum cnm;)

Selamlar,
canm bende var koyu kahve biraz parlak bi kumaş ve kullanılmamış istersen resim eklerim

kızlar bende kahverengi fon perde arıyorum ben tüllerimde parlak hardal rengi :/ koltuklarm açık kahve oldgu ıcın o renk aryorum yada başka renkte olabilir............ayrıca konu sahibi hardal renk perde istersen uyguna veririm?

Back