• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler fön mü daha zararlı düzleştirici mi sizce??*

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar hep derler ya düzleştrici saçı cansızlaştırır yakar diye
ben çok merak ediyorum fön daha mı iyi ki
yani etrafımda çok kişi var düzleştirici yüzünden saçının kendi şekli kaybolan
acaba fönde de var mı böyle bir dezavantaj
bnm saçlarım dalgalı devalı düzleştriip dümdüz olmasını istemiyorum
çünkü ablamdan biiyorum onunkiler öyle şimdi dalgalı yapmaya çalışıyo
fön farkeder mi sizce hangisi tercih edilmeli ???

:içelim:canım düzleştirici daha zararlı gibi geliyo bana çünkü ısı direk saçtellerine uygulanıyo ya..
yani ben fönü daha az zararlı buluyorum

kızlar hep derler ya düzleştrici saçı cansızlaştırır yakar diye
ben çok merak ediyorum fön daha mı iyi ki
yani etrafımda çok kişi var düzleştirici yüzünden saçının kendi şekli kaybolan
acaba fönde de var mı böyle bir dezavantaj
bnm saçlarım dalgalı devalı düzleştriip dümdüz olmasını istemiyorum
çünkü ablamdan biiyorum onunkiler öyle şimdi dalgalı yapmaya çalışıyo
fön farkeder mi sizce hangisi tercih edilmeli ???

evt saçın kendi şekli de bozuluyo düzleştiriciyle alıştığı için hep aynı şekle malum saçta şeklini kaybediyo:icecream:

peki cnm fönde bozulur mu saçın kendi şekli ben çok merak ediyorum
tyok bozulmazsa fönü tercih edeceğim
saçlarımı kaybetmek i:sinifsinif:stemiyorum

bence fön daha zararlı gibi geliyor
fönlendiğim zaman saclarım hem sertleşiyor hem uçları semsert olup kırılıyor
ama dzülestiricide yumusacık oluyor
bence fön daha zaralı :umursamaz:

bana da düzleştirici daha zararlı geliyo ama karar vermeddim
bir de düzleştrici saçn kendi şeklini bozuyomuş galiba :bbo:

aa ortada bi zarar varsa azı çoğu boşverin kullanmayın dermişim :P Duramıyoruz işte :)

Tabiki düzleştirici daha zararlı ama sık sık fön çekmekte zararlı.Ben dışarı çıkarlen neredeyse hep düzleştirici kullandım iki yıl kadar ve saçlarım normalde de düzken düzleştiriciden sonra doğal güzelliği kayboldu.Eskisi gibi kolay taranmıyordu, tel tel ve biçimsiz duruyordu kuruladığımda.Saçlarımın kendi özüne dönmesi ancak bir yılda oldu. Gerisini sen tahmin et...

Bu düzleştirci benim niye saçımın kendi şeklini bozmuyo ya düzleştirmesem gene saçma sapan şekli geri geliyo gelmesin düz kalsız istiyorum ben ya :bbo:

ikisi de zararlı ama düzleştirici daha zararlı.kuaförüm demişti

kuaförler müşteriler gelsn fön çektrsin die öle diebilio canm

benm saçlarım bildiğinz kıvırcktı şimdi fön çektire çektre dalgalı oldu eski halinden eser yok.
haftada bi kere mutlaka kuaföre gidiorm, gitmedğm zamnlar mutlaka düzleştirici kullanıorm.kısaca saçıma hiç rahatlk vermedm böle olacağı bellydi.şimdi de maşa bakıorm mecbr.saçlarm aşırı kurudu ama kuafrm dökülmesn die krem sürme dedi acaip yıprandı saçlarm artk bi süre de maşayla takılaym diorm.

Bu düzleştirci benim niye saçımın kendi şeklini bozmuyo ya düzleştirmesem gene saçma sapan şekli geri geliyo gelmesin düz kalsız istiyorum ben ya :bbo:

Saçlar düz kalmaz ki canım düzleştiriciyle.Düzleştirdiğin gün tmm çok güzeldir de yatıp sabah kalkınca yine kendi özüne dönmüştür.Saçın şeklini bozuyor derken sağlıklı görüntüsünü mahfediyor anlımında yani yoksa kıvırcık saçlar düz saç oluyor ya da buna benzer bişe değil. a.s

kuaförler müşteriler gelsn fön çektrsin die öle diebilio canm

benm saçlarım bildiğinz kıvırcktı şimdi fön çektire çektre dalgalı oldu eski halinden eser yok.
haftada bi kere mutlaka kuaföre gidiorm, gitmedğm zamnlar mutlaka düzleştirici kullanıorm.kısaca saçıma hiç rahatlk vermedm böle olacağı bellydi.şimdi de maşa bakıorm mecbr.saçlarm aşırı kurudu ama kuafrm dökülmesn die krem sürme dedi acaip yıprandı saçlarm artk bi süre de maşayla takılaym diorm.

maşada ısı veriyo sonuçta... yanmaz mı diyosun :S

Ben düzleştirici kullanıyorum. Saçımı önce kurutup; sonra yüksek ısıya karşı koruma sağlayan spreyden sıkıp; düzleştirici makineyi kullanıyorum. ınternetten düzleştiricinin kullanım şekillerine bakarak; istediğim zaman dalga, istediğim zaman düzleştiriyorum. :lepi: Bu arada düzleştiricinin ısısını en aza indirip; kullanıyorum. Çok etkili mi bilemiyorum ama önelemlerimi alarak kullanmak en azından vicdanımı rahatlatıyor. kaydirigubbakcemile3

Back