Saç Şekillendiriciler Fön makinesi için marka önerileriniz?

mhrmhclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
325
1
Arkadaşlar evde fön çekebileceğim bir fön makinesi ya da fön çekme özelliği olan kurutma makinesi arıyorum,kuaförlerinki gibi ince ve dar başlıklı ve fiyatı çok pahalı olmayan kullanışlı olmasını istiyorum önerileriniz var mı?2000 watt sanırım fön çekmek için iyi bir ısı değil mi?şimdiden teşekkürlera.s

Canım benim gittiğim kuaför eta ve eliseo markalarını önermişti ama fiyatını bilemiyorum 1800 ile 2000 watt tan aşağı olmasın tabi

ben fön makinesini kolay kllanamıyorum tek basıma.. sadece öndeki kısa saclara.. eger cok asırı kullanamicaksan cok ii bişey için para dökme... bi arkadasım istanbulda bi kuaförden sipariş ettirmiş.. bayada ii bişey hani.. ama öyle kaldı makine.. bi sacını kurutuyo hızlıca okadar...

bende çok istiyorum fön makinasını bir arkadaşımda görmüştüm denedim baya güzel çekiliyor fön.Kuaföre sordum 150 ytl denildi fiyatı markasını hatırlamıyorum ama bu kuaförde kullanılam fön makinaları

bende sıemensinki var kuaförde görüp almıştım ama eğer fö çekmeyi bilmiyorsan cnm boşuna alama çünkü çekmek kolay değil ben zorla öğrendim kuaförde ellerne iyice bakarak öğrendim;9

bende de philips'n jet set - control 1900watt seyı var . bana hedıye gelmıstı .. 2kademelı ve hem soguk hem sıcak fon ıstedıgıne ayarlıyablıosun .. bı de fon baslıgının yanında dıfuzor baslıgı da var .

bende var kuaför malzemeleri satan yerlerde bulursun
eminöününde falan var kuaförlerde ordan alıyo zaten onların kullandıklarından
çokta pahalı değil 2 sene önce 40-45 arasıydı sanırım

Sana ETAP adlı fön makinasını öneriyorum.Daha önce Arzumu falan kullandım ama nafile.Çözümü etapta buldum.Evdeki 1800 w fiyatı 40-45 saçım dalgalı olmasına rağmen işe yarıyo.2000-2500 w yeter bence ama saçınız kıvırcıksa 3000 alırsınız zaten kuaförler 4000 kullanıyo etapta dikkat ettim.Woltuna göre fiyat artıyo ama 60 ıgeçmez zanımca.

felix nero çok güzel yapıyor tavsiye ederim fiyatıda uygun 30 35 arası 2000w sitesinde özelliklerine bakabilirsin

tatlım fön makinası ile ugrasmak uzun iş neden düzleştirici almayı denemiyorsun?
braun es2 kullanıyorum ve fön ile 1 saatte yapamadigimi 15 dakikada yapiyorum kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için,
düzleştirici var zaten ama düzleştirici ile şekil veremiyorum direkt düz oluyor ben fön makinesi ile daha hacimli fön çekmek ya da şekil vermek istiyorum özellikle perçem için:)

CANIM benımde saç kurutma makınem bozuldu...şimdi almışken senın gibi fön çekmek içinde kullanıcam....eniştem kuaför benım dün onu aradım bana şöle iyi bişe bul fön çekmek için sizin kullandıklarınızdan dedim oda tmm dedi.etap die bi marka varmış oda onu kullanıomuş kuaförunde ondan alıcam....kullanışlı dıor sanada tavsıye ederim

şuan kullandığım ve çok memnun kaldığım bi fönn makinası var ayrıca çok uygun fiyatı 50 ytl ye almıştım kuaför malzemeleri satan heryerde bulabilirsin ismi etap maraton 3200 watt

Bende etap Maraton 3200 fön makinasını aldıttırdım istanbuldan bir arkadaşıma fiyatı çok uygun 45ytl memnunum da güzel fön çekiyor

CNM BENIM KESINLIKLE FON MAKINESI KULLAN DUZLESTIRICI KULLANDIGINDA SACINLA BIREBIR TEMAS KURDUGUNDAN SONRADAN ACISI CIKIYO,YANI FON MAKINESI KULLANMAN EN MANTIKLISI,ONCELIKLE ARKADASIM SANA SU KONUDA FIKIR WERIYIM,EN YUKSEK FON MAKINESININ ISISI 2200W,BUNUN YUKARISINDA ATIYORM 3000 GIBI ISIS DERECESI YOKTR,MAKINENIN UZERINDE YAZSA BILE O MODEL NUMARASIDR,2200 DEN YUKARI SOYLEYENLER KESINLIKLE YALAN BUNU ONCELIKLE KABUL ET,CUNKU 2200W MOTOR EN YUKSEK BUNUN DAHA YUKSEGI OLSA FON MAKINESININ ICINE O MOTOR NASIL SIGAR?YURTDISINDA BILE YOK 2200DEN YUKARI MOTOR,BU KONUDA EMINIM COK ARASTRDIM,BENDE FON MAKINESI ALDIM,SANA TAWSIYEM EN YUKSEK W2200 OLAN MISTER TURBO MOTOR EN KALITELIDR,BI DUSUGU ISE ETAPDIR,TAWSIYEM MISTERTURBO2200W AL,ZAZA HAN PASAJINDAN EMINONUNDE KUAFOR PAZARIDIR,KUAFORLERE TIOPTAN SATIS YAPIYOLAR,HEMDE 45YTLYE ALDIM,VEE COK MENUNUM,ACIKCASI ESKIDEN DUZLESTIRICI KULLANRDIM BUKDR DUZ OLMADIGI GIBI HEMEN KABARIRDI,AMA BU FON MAKINESINI ALDIM ALALI HEMEN DUZLESTRIYO VE KABARMADANDA ESER YOK,FON CEKMEDEN ONCEDE KUAFORLERIN KULLANDIGI SELECTIVE PRO_TEK MAVI SU KULLAN,KABARMAYI ELEKTIRIKLENMEYI ONLER,BU DEDIKLERIMI ZAZAHANDA BULABILIRSIN,UZUN YAZI OLDU AMA FAYDALI OLMAK ISTEDIM SANA,OPUYORM CNM SENI:1hug:

bende de philips'n jet set - control 1900watt seyı var . bana hedıye gelmıstı .. 2kademelı ve hem soguk hem sıcak fon ıstedıgıne ayarlıyablıosun .. bı de fon baslıgının yanında dıfuzor baslıgı da var .

dıfuzor b aslıgı nası kullanılıor ?senağlamasenağlama

merhaba bende 2000 wattlık aldım daha gelmedi . acaba yeterlimi diye bakmya gelmiştim sanırım yeterliymiş makine geldiğinde yorumlarımı yazarım size kızlarr:KK54:

philps in iyon etkili salon makinalarını deneyin 2000 w hemde iyon özelliği var geçen hafta teknosada 49 tl ye aldım

X