Saç Şekillendiriciler fön makinası mı yoksa düzleştirici mi **

düzleştirici direkt yakıyor saçı. uzun süre kullanımdan sonra yanık, düzleştirmeden asla kullanamadığın saçların oluyor. kesinlikle kaliteli bir fön makinasını tercih et derim.

yıllardır o düzleştiricileri kullanırım, o kadar pişmanımki saçlarım mahvoldu
eğer mutlaka birini kullanacaksan elbette fön makinesi derim.
hiç olmazsa düzleştirici gibi direkt temas yok saçla

hmm ayrıca söyliyim ki güçlü bi fön makinası almazsan saçını şekillendirmen çok zor, fazla uğraşırsın. profesyonel bir markanınkini tercih edersen iyi olur, fön makinesini gövdesinden de tutabilirsin, kolaylık olur bu da. onların gövdesi ısınmıyor.
yani bizim evde bi babyliss fön makinası var, bir de remington'un. tabii modelleri denk değildir ama aradaki fark gerçekten büyük.

Profesyonel Fön Makinası Almaz İsen; Saatlerce Çekersin Fönü..
1 Saat Sonra Bozulur..

50 Lira Falan Kuaförlerin Kullandıkları..
Ben Evimde Kullanıyorum..
Duştan Çıkınca 5 Dk. Sürmüyor Kurutması..

kendinden fırça başlıklı aparatları var öyle kolay yapılır

zaten zamanla öğrenirim heralde saç kurutma makinasyla yapmaya çalışıyorum arada

yıllardır o düzleştiricileri kullanırım, o kadar pişmanımki saçlarım mahvoldu
eğer mutlaka birini kullanacaksan elbette fön makinesi derim.
hiç olmazsa düzleştirici gibi direkt temas yok saçla

bende ondan korkuyorum uzatıcam diye o kadar uğraştım şimdi yıpratmak istemiyorum

sağol canım bilgilerin için bi araştırıcam kaliteli bi fön makinası alıcam zaten düşleştriciler kadar pahalı değil sanırım

bende kuaförlerin kullandıgı fön makınasından var ve ben 2 senedir kullanıyorum. artık eskısı gibi iyi sıcaklık vermıyor nerde tamir ettirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…