Deniz Ürünleri Folyoda ipura (resimli)

seninde ellerine sağlık bitnm..ben patatesi çok sevdiğim için herşeyin yanına kondururum..çok buğulama tadında olmuyor ama..tavsiye ederim bir dene bu şekilde de..tereyağıyla bir de katmerleniyor ki lezzeti sorma..güzel yorumun için teşekkürler tatlm..

Ben çipuranın her halini deneyenlerdenim,bu sıralar ailecek favorimiz,yağlı kağıt üzerine çipraların arasına kuru defne yapraklarını koyup diziyorum,tepside ne kadar boşluk kaldıysa o kadar kırmızı ve yeşil biber diziyorum,şahane oluyor valla.bu da bir alternatif olarak aklınızda bulunsun.

Ben çipuranın her halini deneyenlerdenim,bu sıralar ailecek favorimiz,yağlı kağıt üzerine çipraların arasına kuru defne yapraklarını koyup diziyorum,tepside ne kadar boşluk kaldıysa o kadar kırmızı ve yeşil biber diziyorum,şahane oluyor valla.bu da bir alternatif olarak aklınızda bulunsun.

seninde ellerine sağlık birtnm..bberle aram pek iyi değil ama biber sevenler için ikramlık hazırlanabilir..teşekkürler güzel yorumun için..opuyorumnanaktan

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

Ben de balığı fırına attığımda mutlaka yanına patates koyarım...
Hatta fırına attığım çoğu şeyin yanına koyarım. Biber dolması, karnıyarık vs yanında mutlaka atarım fırına...

manyak bişey bu yaaa. balığı fırında veya ızgarada seven biri olarak bu tarife bayıldım. hoşuma gitti. aldım hemen kaydettim.
biz fırın tepsisne diziyoruz balıkları fleto halinde. üzerlerine küçücük tereyağları koyuyoruz öyle sade folyosuz pişiriyoruz. oda çok güzel oluyo.
bu arada ellerine sağlık.

Ben de balığı fırına attığımda mutlaka yanına patates koyarım...
Hatta fırına attığım çoğu şeyin yanına koyarım. Biber dolması, karnıyarık vs yanında mutlaka atarım fırına...

sen de benim gibi patates delisisin herhalde bitanm..ellerine sağlık senin de.. a.s.

manyak bişey bu yaaa. balığı fırında veya ızgarada seven biri olarak bu tarife bayıldım. hoşuma gitti. aldım hemen kaydettim.
biz fırın tepsisne diziyoruz balıkları fleto halinde. üzerlerine küçücük tereyağları koyuyoruz öyle sade folyosuz pişiriyoruz. oda çok güzel oluyo.
bu arada ellerine sağlık.

tmyy cidden tüm lezzet içinde kalıyor bu şekilde..fırın poşetinde tavuk gibi..inşallah dener ve beğenirsin..güzel yorumun için de çok teşekkürler canımcığm..benim için çok kıymetli..opuyorumnanaktan

Back
X