Follik kistim varmis 12 tane

BITANEMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
149
0
96
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar gecen sene 1 düsük yaptim ondan sonra hamile kalamiyinca özel bir hastanede butun tahlilerimi yaptirikene 12 tane Follik kistim cikti en buyuku 11 mm soll tüpumde varmislar!! yarin gene randevum var, dr amilat olabilirsin dedi :-(

ama ben 1 ay sonra Türkiye gelcem zaten bekleyip ordada bir dr görunmek istiyorumm.

adet düzensizligim var , bide yumurtlamam olmadigini söylediler

bilgisi olan beni biraz bilgilendirirse sevinirim

cnm bu folic kist dediğin nasıl belirlendi.yani ultrasondamı görülüyor yoksa rahim filmiylemi belli oluyor.bu arada bnm bi bilgim yok sorunla ilgili.bnmde bu hafta dr kontrlm var o yüzden soruyorm.

ultrason la bakildi canim gecen hafta ögrendim yarin gene randevum var bakalim bir degilsiklik varmi!!

sanada yarin icin bol sans insallah bir sey cikmaz!!!

teşekkürler bnm ultrason kntrolum yapıldı yumurtalarma ve hormonlarma bakılck ama bn rahim filmi isticem İNŞALLAH çekerler.herkes çektirmemek için can atıyo bnmkisi biraz anormal bi durum biliyorum ama bn rahmimde bi sorun olduğu düşüncesindeyim.bnm iki halam ve bi teyzem rahimlerindeki sorunlar yüzünden zor bebek sahibi oldular hatta biri hala olamadı.bn o yüzden korkuyorum..varsa bi an önce çaresine bakılır en azından

hmmm butun tahlilerini yapmadan emin olma bekli rahminde bisey yokdur!!

hormon kontrolu ve yumurtlamayi ben gecen hafta yaptim

bügün karar verildi 24.07.2012 da ameliat edilecem cokkk üzgunummm ve korkuyorumm BUNLARI olanlar bana biraz bilgi Versin ne olur ???

-LAPARASKOPI
-Pelviscopy
-Tuba açık testi
-Endometriozis sürülerin cerrahi
-yapışıklıklar salınan
-Doku örneklemesi

hepsi almanca oldugu icin türkceye cevirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…