folliex kullanıpta memnun kalan var mı

Canım ben kuoförümden aldım. Orada 60 ytl den satılıyordu. Kuoförüm benim problemimi bildiği için bana, sana harika bir ürün öneriyorum dedi. Hatta ilk uygulamayı orada yaptık. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki tüyler zayıflıyor. Zaten sitesinde de bu konuyu detaylı anlatmışlar.Tüyler daha geç çıkmaya başlıyor. Sivilcelenme tamamiyle yok oldu. Birde ben kullanımını çok sevdim. Hergün kullanın demiyorlar.

gerçekten kullanıp da işe yarayan başka birileri yok mu? o kadar çok para ödedimki bu iş için yok karınca yumurtası yağı, yok bioder yok capilex hiçbiri işe yaramadı. bu ürün iddialı görünüyor ama parayı çöpe atma korkusu var içimde nede olsa öğrenciyim. deneyenler lütfen işe yarayıp yaramadığını söyleyebilir mi? hayır yani az para da değil 60 lira

kızlar şimdi mail attım ürünün sitesinden. dedimki ürününüze bu kadar güveniyorsanız numune dağıtımı yada ücretsiz olmayacaksa cüzzi miktarda numune satışı yapın deneyelim işe yararsa alalım dedim bakalım ne cevap verecekler.

Son düzenleme:
Kızlar folliexle ilgili kuoförümün bir şikayeti var onuda söylemeden geçemiyeceğim. Ağda müşterisi azalmaya başlamış. Eskiden ayda bir gelen düzenli bir müşterim vardı artık tarihleri bir aydan fazla süreye çıkmaya başladı diyor. Bende kendisine bunun kaçınılmaz olduğunu kendisinin satmaması durumunda insanların bir şekilde bunu duyup alacaklarını söyledim. Yakında ağda satanların hedefi haline gelir bunlar dedi. Ben tüylerimden kurtulayımda ne olursa olsun dedim.

ben folliex ile gutto arasında kaldım. guttonun işe yaradığını yazmış herkes bu sitede. gutto daha ucuz bir de o yüzden tereddütte kaldım. folliex hakkında daha fazla yorum yok buda şüphelendiriyor tabi.

şİMDİLİK BİTKİ DERMANI SET HALİNDE KULLANIYORum,üstüne de gutto kremini(k.y.y)..çok değişiklik yok ama geçen gün hafif bi incelme farkettim..ısrarla yapıcam

""Kızlar folliexle ilgili kuoförümün bir şikayeti var onuda söylemeden geçemiyeceğim. Ağda müşterisi azalmaya başlamış. Eskiden ayda bir gelen düzenli bir müşterim vardı artık tarihleri bir aydan fazla süreye çıkmaya başladı diyor. Bende kendisine bunun kaçınılmaz olduğunu kendisinin satmaması durumunda insanların bir şekilde bunu duyup alacaklarını söyledim. Yakında ağda satanların hedefi haline gelir bunlar dedi. Ben tüylerimden kurtulayımda ne olursa olsun dedim.""
demişsin 'ozlemben' ..bu süper bir haber eğer doğruysa yaa (yani kuaförün doğru diosa : P ) ya şu follliexi daha ucuza yapsalar..veya kolay yoldannasıl alabiliriz acaba..emin olsam sonucunun iyi olacağından 1milyar bile veririm desem abartmış olmam

herkeze merhaba konu çok eski tarihte kalmış ama yazmak istedim yinede, ben 2 aydır folliex kullanıyorum ürünü direk telefonla siperiş ettim aktara malum güven olmuyor evime kargo ücreti almadan yolladılar ilk başlarda çok teredrütlüydüm ama sonuçlarını çok iyi aldım kısaca bahsedeyim ben yüz bölgem hariç lazere gidiyorum yüzüm için gitmedim çünkü burada okuduğum yorumlarda seasların çok uzun sürdüğünü söylediler ve sonuçlarıda tatmin edici gelmedi benim elmacık kemiklerimde ve favori kısmında rahatsız eden kıllar vardı suan favori bölgemde çok azalma oldu sir ağdadan sonra 15 dakika arayla 3 kez uyguluyorum hem cildimi gercekten nemlediriyor hemde ısıl ısıl yapıyor ben garanti olsun diye banyodan sonrada uyguluyorum benim gibi lazer yöndemi ile uzun seaslar uğraşmak istemeyen herkeze tavsiye edebilirim ama orjinal ürüne herkez dikkat etsin... yaz iyice gelmeden tüm kıllarda kurtulalım insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…