• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folliex kullanıpta memnun kalan var mı

nurcan3368

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
405
54
323
43
sitesinde gördüm ve orda herkes memnun burdada kullanıpta faydasını gören arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşalım

İnsan güvenemiyor değil mi?
Ben de alıcam adamlar benden adresimi istedi ürünü göndermek için hala tereddür ediyorum.benneyaptımki

evet ya almak istiyorum ilk kullanımda yüzde altmış azaltıyormuş o bile şyeter bana ama işte insan güvenemiyor

Ben de forumda ve kullanıcı yorumları kısmındaki herşeyi okudum.Nasıl satın alabiliriz belirtilmemiş..Ne yapacağız?

Bu arada bu ürünü kullanıp gerçekten memnun kalan var mı?

melikex arkadaşım bu ürünü sitesine mail attım bana istersem kargo ücreti dahil 50 tl gönderceklerini söylediler

siteleri terkedilmiş bi ada gibi. üye oldum ama kimsecikler yok ortada. en son ileti tarihi 2008 ekim ayı fln. nası iş anlamadım yaaaaaaaaaa

siz bunu nasıl sipariş ettiniz? Ankarada moda çarşısındaki eczanede varmış oradan mı gönderdiler yoksa sitenin kendi alışveriş bölümü mü var? CADIARZU
iyi birşeye benziyor bu ürün.. merak ettim.

Bir de bu şişedeki ürün kaç kullanımlık oluyor acaba? bir şişe tek seanslıkmı? Eğer öyleyse iyice pahalı...?

siz bunu nasıl sipariş ettiniz? Ankarada moda çarşısındaki eczanede varmış oradan mı gönderdiler yoksa sitenin kendi alışveriş bölümü mü var? CADIARZU
iyi birşeye benziyor bu ürün.. merak ettim.

Bir de bu şişedeki ürün kaç kullanımlık oluyor acaba? bir şişe tek seanslıkmı? Eğer öyleyse iyice pahalı...?

iyi bişiye benziyo ürün ama sitesine baktım kayıt oldum mail attım mesaj attım tık yok. sitede en son yorum gönderenlerin tarihi 2008 ekim fln. sanki bi bölüm insanları dolandırmışlar sonrada bırakıp gitmişler gibi. yani yonetici görevli kimyager fln kimse yok ve ne zamn oturum açıp girsem siteye sadece ben online görünüyom. kimse girmiyo sanırım artık. kafam karıştı
ürün tek kullanımlık deil ml yazmamışlar ama yüzüne kullancaksan 3 4 seans gider . yani kullanıcagın yerin büyüklüğüne göre deişiyor .

çok sağol canım bakıyorum. Hiçbir yerde reklamını falan da duymadığımız için sitede kimse olmaması insanda güvensizlik telkin ediyor.. valla bilemiyorum ki :))

Arkadaşlar ben ürün hakkında detaylı bilgi aldım. Ürün 100 ml.lik olup 30 ml.si bir ağda seansında tüm vücuda yetiyormuş. Bir kutunun bitimi yaklaşık 6 ila 8 ayda oluyormuş. Yani o kadar iddialılar ki 3 seans sonrası dönüş bu kadar sonra oluyormuş. İlk seanstan itibaren ağda süreniz ileriye doğru gidecek diyorlar. Ben bir satış yetkilisine ulaştım. Ürün konusundaki iddialarını yeniledi. Birde bizim ürünün kullanımı çok kolay diyorlar. Sadece yarım saat içinde 3 kez uygulanıyormuş. Ertesi gün veya daha sonraki gün kullanmak gerekmiyormuş. Ağdadan tahriş olan bölgeye bile korkmadan sürebilirsiniz diyorlar. Şaşırdım valla.

kızlar kızlarrrrrrrr
öle bi mail atmışımki site yönetimine özür özür üzerine cevaplar. dedim kimse yokmu burda ya. bide dedim ki ürünü beyenmessem yani sonuç alamassam iade alıyomusunuz. (bioder karınca .y.y dan dilim yandı da) cevapları iade almıyoruz ama size 1 kutu gönderim siz de bakın ben garanti veriyorum etkili bi ürün deneyin görün. ok dedim. bekliyom bugun vermişlerse yarın gelir. ama çok çok iddalıkar ya. sonunda tüysüz mü olcez ne delikafaduldendelikafadulden

merhaba ben folliexi yeni kullanmaya başladım ve inanılmaz güzel ilk kullanımda bile etkisini görmeye başladım ve herkese öneriyorum.Birde yaz döneminde epilasyon aletinden yada ağdadan mikrop kaptım bacaklarımı her aldığımın ertesi günü sivilceler kıl dönmeleri ve yaralar oluşmaya başlamıştı 15 gün kadar ilaç kullanarak birazda olsa geçmesini sağlıyordum ve artık korkarak bacaklarımı alıyordum.2 aydır ağdadan sonra folliex kullanıyorum tüylerde azalma ve cildimde çok güzel bir parlaklık farkediyorum o oluşan sivilcelerden de eser yok.Herkese tavsiyem FOLLIEX kullanın ben çok memnun kaldım.TEŞEKKÜRLER

nasıl bir değişiklik var? incelme mi azalma mı geç çıkma mı..?nerden temin ettin ve kaç ytl?:D simdiden tsk.ler cvpların için..

Back