Hanimlar merhabalar. Yaklasik 1.5 seneden beri cocuk dusunuyoruz 3 senelik evliyim. Gebe kalamadim. Burada ozel bir hastaneye gittik once ordaki doktor adetim olmadigi bir zamanda muayene etmisti hersey normal bir de adet zamani gel hormonlarina bakalim demisti. Icim rahat etmedi adet zamani bir baska doktora gittim icinde kist var dedi hormon testi istedi. Fsh degeri 13 kusur cikti bu yuksek tup bebek dedi direk moralim bozuldu. O ay tadindan oturu icemedigim fsh dusurucu bi karisim var adacayi aslan pencesi hayit otu onu 3 veya 4 kere icebildim ertesi ay (tahlillerde fshin 11 kusure dustugunu gordum. )baska doktora gittim doktor bana her iki yumurtaligimda da 1er folikul oldugunu ve normal yolla gebe kalamayacagimi direk tup bebek yapmamiz gerektigini soyledi moralim cok bozuldu. Kurban bayrami ayinda incir kurunu denedim normalde adet zamani sadece kasik agrisi belirtim olurken mide bulantim goguslerde hassasiyet ve kasiklarim sancilaninca yine de umutlanmistim ama malesef olmamis. Simdi ovulasyon testi yapiyorum pik zamanini bekliyorum belkide biz zamani kaciriyoruzdur cunku fazla birliktelik yasayamiyoruz da.folikul rezervi azligi olan var mi aranizda? Ve bunun sonucunda hamile kalan? Neler yaptınız?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gebeliğe Hazırlık Folikul rezerv azligi
- Konu Sahibi Tomarious
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.