- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
-
- Konu Sahibi maviespumante
Haklisiniz :) zaten o ay hamilelik olmadi, hatta bir sonraki ay da olmadi. Mantari tedavi ettik bu arada, o sorun ortadan kalkti. Regl de kisti temizledi. Ama bu arada hsg cektirdim ve yarim rahimli oldugumu ogrendim… :)Yanlış bilgilendirmek istemem ama önce mantarı tedavi etmeniz gerekmez mi, hamile kalırsanız tedavi edemeyeceksiniz ilaç kullanamayacagınız için. Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin bekle dediyse bekleyin bence
Üzülmeyin rahim zaten cok çok büyüyebiliyor. Öncelikle hamile kalın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHaklisiniz :) zaten o ay hamilelik olmadi, hatta bir sonraki ay da olmadi. Mantari tedavi ettik bu arada, o sorun ortadan kalkti. Regl de kisti temizledi. Ama bu arada hsg cektirdim ve yarim rahimli oldugumu ogrendim… :)
Sagolun, insallahÜzülmeyin rahim zaten cok çok büyüyebiliyor. Öncelikle hamile kalın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhsg cekilirken agriniz olmus muydu
Benimde bir yumurtalığım alındı, ultrasonla bakan doktor rahmin kalp şeklinde dedi. Ameliyat eden doktor öyle birşey görmedim dedi herkes bir şey söylüyor ama ne yaşayacağımız Allah'ın takdiri. Güzel dusunelim guzel olsun inşallahSagolun, insallahGebelik sureci biraz zorlu gecebiliyormus ama dediginiz gibi once bir gebelik gerceklessin insallah… iyi bir yerde cektirdim ben, hafif bir sizi disinda agrim olmadi. O gun sonrasinda cok az kanamam ve hafif agri oldu, ertesi gune hicbirsey kalmamisti. Cihazlari yeni teknoloji olan iyi bir yerde cektirmek cok farkediyormus.
Amin insallahBenimde bir yumurtalığım alındı, ultrasonla bakan doktor rahmin kalp şeklinde dedi. Ameliyat eden doktor öyle birşey görmedim dedi herkes bir şey söylüyor ama ne yaşayacağımız Allah'ın takdiri. Güzel dusunelim guzel olsun inşallah
Evet amin inşallah. Rabbim hepimizin kalbine göre versinAmin insallahSanirim siz de bebek istiyorsunuz, Allah hepimize tum isteyenlere hayirlisiyla en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin