• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folikül kisti varmis:((( anne olabilecekmiyim

ruyabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
375
1
96
37
Almanya
merhabalar
Yumurtlama döneminden sonra kasigimdaki batmalar, sIksIk idrara cikmam, asiri akinti iste bütün bunlar umutlandirmisti beni mafoldumben evt hamileyim sonunda demistim ancak regl oldum reglim bitti ve ardindan tekrar kasigimdaki batmalar devam edince doktora gittim.yaptigi muayanede sol yumurtaligimda 6 cm büyüklügünde bi kist gördügünü söyledi kve alinmasi gerekiyormus :çok üzgünüm: anlayaciginiz ameliyat yakinda :bbo: tek korkum yumurtaliklarima zarar gelirmi acaba?? böyle sorunu olupta gebelik yasayanlar nolur yardim edin senağlama anne olamiycam ´korkusu sardi beni :gitme:

merhabalar
Yumurtlama döneminden sonra kasigimdaki batmalar, sIksIk idrara cikmam, asiri akinti iste bütün bunlar umutlandirmisti beni mafoldumben evt hamileyim sonunda demistim ancak regl oldum reglim bitti ve ardindan tekrar kasigimdaki batmalar devam edince doktora gittim.yaptigi muayanede sol yumurtaligimda 6 cm büyüklügünde bi kist gördügünü söyledi kve alinmasi gerekiyormus :çok üzgünüm: anlayaciginiz ameliyat yakinda :bbo: tek korkum yumurtaliklarima zarar gelirmi acaba?? böyle sorunu olupta gebelik yasayanlar nolur yardim edin senağlama anne olamiycam ´korkusu sardi beni :gitme:

geçmiş olsun canım. allah büyüktür tevekkül et. hiç bişey olmadan çocuğunu kucağına alırsın inşallah. millet ne sorunlarla hamile kalıyor. kist mist hikaye.

Allahim ol de olsun diye dua ediyorum mafoldumben umudumu kaybetmiycem sizler sayesinde insalah buraya bigun hamileyim diye yazarim umarim:) tskler moral verdigin icin neslihanmermer :teselli:

bu arada biraz araştırma yaptım korkacağın hiç bir şey yok. doktorun seni neden aydınlatmadı anlamadım. çok sık görülen kist çeşidiymiş ve yumurtlama döneminde ortaya çıkıyormuş. normaldede 5 lik bir ölçüden bahsediyorlar ve doğum kontrol haplarıyla eriyebiliyormuş. bence ameliyattan önce 1 doktora daha görün. neden ilaçla tedavi varken direk ameliyat anlamadım.

bu arada biraz araştırma yaptım korkacağın hiç bir şey yok. doktorun seni neden aydınlatmadı anlamadım. çok sık görülen kist çeşidiymiş ve yumurtlama döneminde ortaya çıkıyormuş. normaldede 5 lik bir ölçüden bahsediyorlar ve doğum kontrol haplarıyla eriyebiliyormuş. bence ameliyattan önce 1 doktora daha görün. neden ilaçla tedavi varken direk ameliyat anlamadım.

Alakan icin cok tesekkür ederim canim..arastirmayi bende yapiyorum,bazen iyi bazende ic karartici seyler okuyorum burda mafoldumben .bu sorunumun iyice belirginlesmeye baslamadigi siralarda ilacli tedaviyi bizde denedik fitil ve haplar kullandim bi ara gecti ancak tekrar gittigi yerden cikip hatta dahada büyümeye baslayinca doktor alinmasi gerektigini söyledi :sinifsinif: 27.07.09 tarihinde ameliyati yapacak doktorla görüsmem var kendi doktorumdan sonra oda bi muayene etmek istedi asil karari o verecek kafamçokkarıştı off bakalim haberdar ederim sizleri gelismelerden :teselli:

canım google doktor nevra folikül kist yaz ve hemen oku lütfen..

okudum canim cok guzel seyler yaziyor :1closedeyes: iyice rahatladim desem yeridir yerimseniben valla gözünü sevim türk doktorlarinin benim kadin doktorum alman oldugu icin gercekten bazi seylere yaklasimlari farkli oluyor :1shok: neyse tekrar tesekkürler

06.08.2009 tarihinde gerceklesicek laparoskopi ameliyati öyle karar verildi :gitme: yumurtaliklarima zarar gelmiyecegini söylüyor ameliyati gerceklestirecek doktorlar :bbo: ama hala atamiyorum uzerimdeki korkuyu bi turlu benneyaptımki gelismeleri aktaririm sizlere senağlama

Canım bende geÇen sene kasımda amelıyat oldum Üstelık bendekı Çıkolata kıstıydı ve 5.5 cm dı.aÇık amelıyat oldum korkulacak hıÇbır yanı yok ınan 15 ıstırahat o kadar.eĞer laparoskopı olucaksan o kadar bıle yatmana gerek yok...ama tercıh Şansın varsa aÇık ol derım.lapaaroskopıyı ÇÜnkÜ ıÇıne yerleŞtırırlen kamera yardımıyla ekrandan bakarak yapıyorlar zarar gÖrme olayı daha yÜksek aÇık amelıyat daha az rısk demek dırekt gÖrerek yapıcak ÇÜnkÜ tatlım

06.08.2009 tarihinde gerceklesicek laparoskopi ameliyati öyle karar verildi :gitme: Yumurtaliklarima zarar gelmiyecegini söylüyor ameliyati gerceklestirecek doktorlar :bbo: Ama hala atamiyorum uzerimdeki korkuyu bi turlu benneyaptımki gelismeleri aktaririm sizlere senağlama

canım benim ya geçmiş olsun... Burdan haber ver mutlaka bekliyor olucam merakta bırakma...

canım benim ya geçmiş olsun... Burdan haber ver mutlaka bekliyor olucam merakta bırakma...

basimdan gecenleri agrimi sizimi herseyimden haberiniz olucak insala :a015: ayrintilariyla buraya aktaricam ki belki baskalarinada yardimim olur gerci kendime yok baskalarina nasil olucaksa :1shok:

sonunda laparoskopi oldum ve cok üzgünüm mafoldumben bu sabah aldilar sonunda kisti aksama dogru evdeyim henuz yeni yeni kendime geliyorum benneyaptımki doktorum sag yumurtaligimin calismadigini söyledi yani sadece sol yumurtaligimla hamile kalabilirmisim. öyle fena oldumki agla agla bi hal oldum kist alinir temizlenir sonrasinda hamile kalirim insalah diyordum ama simdi sansim % 50 ye düstü:(( haberdar edicem sizleri demistim ya ondan yazdim :(( Allaha emanet olun kizlar :a015:

sonunda laparoskopi oldum ve cok üzgünüm mafoldumben bu sabah aldilar sonunda kisti aksama dogru evdeyim henuz yeni yeni kendime geliyorum benneyaptımki doktorum sag yumurtaligimin calismadigini söyledi yani sadece sol yumurtaligimla hamile kalabilirmisim. öyle fena oldumki agla agla bi hal oldum kist alinir temizlenir sonrasinda hamile kalirim insalah diyordum ama simdi sansim % 50 ye düstü:(( haberdar edicem sizleri demistim ya ondan yazdim :(( Allaha emanet olun kizlar :a015:

geçmiş olsun canım sen bir an önce kendini toparla Allah versin yeterki şansın%5 bile olsa Rabbim istedikten sonra verir sen hiç üzülme:teselli:

geçmiş olsun canım sen bir an önce kendini toparla Allah versin yeterki şansın%5 bile olsa Rabbim istedikten sonra verir sen hiç üzülme:teselli:

insalah canim Allahim bana nasip eder diye umuyorum benneyaptımki anne olmayi. omuzlarimin agrisindan ve ani hareket edemeyisimden baska sorunum yok simdilik senağlama

merhabalar
Merhaba sizin sonuç ne oldu kist geçti mi ben klomen tedavisi gördüm o ay bebiş olmadı 2. Ay tekrar klomen kullandım meğer bir önceki ay yumurta çatlamamış doktor kontrole çağırmamıştı. Şimdi klomen daha da büyütmüş 6cm miş. Doktor bana hiçbir ilaç vermedi. Çok korkuyorum bebeğim olmazsa diye yaklaşık 1 buçuk yıldır olmuyor..

Back