• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık FOLIKASIT

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

surashn92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
5
1
1
30
merhaba ben hamile kalmak istiyorum doktora gittim folikasit verdi Q FOLIN diye bir ilac internette hic bi bilgi yok 1 aydir kullanıyorum ve suphedeyim kullanan bilen varmi yardimci olabilirmi

ilk doktor onu verdi kullandim bi ay sonra baska doktor bunu verdi hic bilgisi olmayınca suphede kaldım bende

Folattro , folik trio , folik plus bunlardan hangisi olursa olur demisti doktorum

kendi kafama gorede değiştirmek nebilim bilemedim yani bende tereddütte kaldım
alt tarafi takviye bir ürün. c vitamini d vitamini gibi bir sey. bebek istiyorsan faydali bebek icin. istemiyorsan eksikligi zararli degil. bu kadar buyutecek bir sey yok. kafaya gore de degistirilebilir. yeni bir markadir ilac mumessilleri prim veriyor dr a. dr lar yaziyor. o yuzden bilgi yoktur internette. dr verdiyse guvenip kullanin hayati bir ilac degil.

Folattro , folik trio , folik plus bunlardan hangisi olursa olur demisti doktorum
Siz hangisini kullanmıştınız bende folbiol kullanıyorum ama daha güçlü bi folikasit istiyorum değiştircem ne kullanmıştınız

Siz hangisini kullanmıştınız bende folbiol kullanıyorum ama daha güçlü bi folikasit istiyorum değiştircem ne kullanmıştınız

folbiolun mg i fazla bazi doktorlar onu haftada sadece bir kez veriyor. Ben hepsinden kullandim bebek dusunmeden 3 ay evvel basladim.

Ben de folbiol kullanıyordum, gynosıtol diye myo inositol içeren folik asite basladım, yumurta geliştirici kalitesini artıran bi folik ait oldugunu söylerdier yaklasık 20 gündür kullanıyorum

Folidoce kullandım 1 aya yakın hamile kaldım o arada doktorum folattro verdi iyot destekli olsun diye

folbiolun mg i fazla bazi doktorlar onu haftada sadece bir kez veriyor. Ben hepsinden kullandim bebek dusunmeden 3 ay evvel basladim.
Ben 7-8 aydır çocuk çalışması yapıyorum abartısız diyorum 5 ay folikasit içtim
Ben de folbiol kullanıyordum, gynosıtol diye myo inositol içeren folik asite basladım, yumurta geliştirici kalitesini artıran bi folik ait oldugunu söylerdier yaklasık 20 gündür kullanıyorum
Ben galiba inofolic Combi kullancam

Ben 7-8 aydır çocuk çalışması yapıyorum abartısız diyorum 5 ay folikasit içtim

Ben galiba inofolic Combi kullancam

bende 3 ay onden basladim 5 ayda deneme etti 8 ay ilk 3 ay devam etti 11 ay:) simdi multivitaminimin icinde var. dogumdan sonrada bir sure devam etmeyi dusunuyorum:) e alistik artk😁

bende 3 ay onden basladim 5 ayda deneme etti 8 ay ilk 3 ay devam etti 11 ay:) simdi multivitaminimin icinde var. dogumdan sonrada bir sure devam etmeyi dusunuyorum:) e alistik artk😁
Allah hayırlısıyka bebeleri versin çünkü anaların folikasiti taşıyo 😂😂

400 mikrogramlık herhangi bir folik asit olur. 5mg çok fazla.

Back