Folik asit

Cnm ben iciyorum ama folik asit gebe kalmak için değil gebelik olması durumunda bebegin daha saglikli gelişimi için kullaniliyor hamilelik düşünmeden uç ay önce baslamalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başladım zaten bir aydır içiyorum zayen bunu da biliyorum benim demek iatediğim kullananlar ne kadar zamanda gebe kaldı

Başladım zaten bir aydır içiyorum zayen bunu da biliyorum benim demek iatediğim kullananlar ne kadar zamanda gebe kaldı

ben 2 kutu kullandım, baktım bebek yok, sıkıldım ve bıraktım. aradan 4 ya da 5 ay geçti. adetimin 1 gün geçtiğini fark eder etmez test yaptırdım ve aynı gün başladım. yani gebelik 4. haftadayken başladım. gayet sağlıklı bebeğim çok şükür.
13 aylık bekleme süresi sonunda geldi bebeğim, bunu da belirteyim.

💑💓

Benim planım, hiç olmazsa 3 ay kullandıktan sonra hamile kalmaktı ama 2 ay sonra oldu. gerçi zaten arada multivitamin kullanıyodum, onda da vardı folik asit. yakında sağlıkla kucağıma da alırım inşallah bebeğimi. darısı tüm isteyenlerin başına....

Ben 9 aydir bekliyorum bebis ama folik asit kullanmadim. Haziran sonunda adetimin 3 .gunu dr gittikten sonra kullanmayi düşünüyorum....sizlet dr kontrolunde mi kullaniyorsunuz

Ben yeni basladim bakalim ne kadar surede kalcam Dr kontrolünde kullanıyorum ama kendinde alabilirsin vitamin cunku

Ben hiç kullanmadım hatta kullanmak gerektiğini de 1.5 aylık hamileyken doktorun artık bırakabilirsin demesiyle öğrendim. herhangi bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür. kullanıyorsanız kullanın ama çok da kafaya takmayın derim olmazsa olmaz değil nihayetinde bir de içinde folik asit olan yiyecekler var onlardan yemeye çalışın mesela ben hala ay çekirdeği yiyorum hem de zevkle :)

Bence ne olursa olsun hamilelik düşünen herkes kullanmalı, ben yeterince dengeli besleniyorum, gerek yok gibi fikirler bebeği gereksiz yere tehlikeye sokar, bu sebeple daha doğmamış bebeklerinde omurilik problemi yaşayan tanıdıklarım oldu. kimsenin canı yanmasın, folik asit kullanmaktan zarar gelmez arkadaşlar.

13 ay sonra dediğin için dikkatimi çekti canm. Biz de bekliyrz 9 aydr ama sanki olmayack gibi korkuyrm suan var mi bize tavsiyelerin acaba ???

13 ay sonra dediğin için dikkatimi çekti canm. Biz de bekliyrz 9 aydr ama sanki olmayack gibi korkuyrm suan var mi bize tavsiyelerin acaba ???

şubatta evlendik. 1 ay korundk sadece. Sonra tam 1 yıllık evli iken hem eşim hem ben bir problem olup olmadığına dair gerekli testleri yaptırdık. bir sorunumuz olmadığını öğrendik. yine de 1 yıllık evli ve 23 yaşından büyük olduğumuz için doktor istersek aşılama tedavisine başlayabileceğimizi söyledi ama biz madem bir sorun yok tedaviye de gerek yok dedik. ve ben o bir yıllık süreçte hiç bir şey yapmadm. kür, ayakları havaya kaldırmak vs. tek değişen şey o zamana kadar yumurtlama günlerini hesaplardım. gerçi iş dolayısıyla hiç uymadk. ve ben o tahlillerden sonra onu da bıraktım. bir kere eşime neden olmuyo diye ağlamıştım. Hayırlısı demişti sadece. ve gerçekten takmıyorum desek de hep takıyoruz kafaya, stres yapıyoruz. işte hamile kaldığım o ay gerçekten takmadım. düşünmedim. ve bebeğim benimle. darısı başınıza inşallah.

💑💓

Ben acıbadem hastanesinde işknur hanıma gidiyorum. Kendisi çok iyi bir doktor. Hamilelikten 3ay önce başlanması uyugundur. Hamileykende kullanılabilir. Zaten fazlasını vücut atıyor. Önemli olan dozunu iyi ayarlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…