Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladım zaten bir aydır içiyorum zayen bunu da biliyorum benim demek iatediğim kullananlar ne kadar zamanda gebe kaldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başladım zaten bir aydır içiyorum zayen bunu da biliyorum benim demek iatediğim kullananlar ne kadar zamanda gebe kaldı
Ben 9 aydir bekliyorum bebis ama folik asit kullanmadim. Haziran sonunda adetimin 3 .gunu dr gittikten sonra kullanmayi düşünüyorum....sizlet dr kontrolunde mi kullaniyorsunuz
ben 2 kutu kullandım, baktım bebek yok, sıkıldım ve bıraktım. aradan 4 ya da 5 ay geçti. adetimin 1 gün geçtiğini fark eder etmez test yaptırdım ve aynı gün başladım. yani gebelik 4. haftadayken başladım. gayet sağlıklı bebeğim çok şükür.
13 aylık bekleme süresi sonunda geldi bebeğim, bunu da belirteyim.
💑💓
13 ay sonra dediğin için dikkatimi çekti canm. Biz de bekliyrz 9 aydr ama sanki olmayack gibi korkuyrm suan var mi bize tavsiyelerin acaba ???