arkadaşlar bilginiz varsa birşey danışmak istiyorum.
folik asiti günde 3 kez kullanmamı söyledi doktorum. bunu her gün aynı saatlerde mi almam gerekir, günün herhangi bi saatinde alsam da olur mu?
ben her gün farklı saatlerde kullanıorum, unutuyorum
merhaba arkadaslar ben ılk defa yazıyorum foruma yanlısım olursa kusura bakmayın sımdıden...fikrinize danışmak istediğim bir konu var.
7 aylık evlıyım, eşim kaptan onunla bırlıkte bende sefer cıktım yaklasık 3 aydır gemideyiz ülke ülke dolaşıyoruz ve bi 3 ay kadar daha gemide olacağız yurdumuza döndüğümüz de de hemen hamilelik düşünüyorum Rabbim de nasip ederse.hamile olmadan 3 ay öncesinden folik asit kullanmak lazımmış.bende dönünce hemen düşünmek istediğim için şimdidien folik aside başlamam gerekir diyerek italya dan FOLIDEX 400 microgram adından folik asit aldım. sabahları bır tane kullanmalıymısım tok olarak.yalnız aklıma takılan bende de kansızlık var,demir eksikliği var ve bir doktor kontrulunde olamayacagım ıcın kullanmam da bir zarar olurmu acaba...bu arada her zaman net bulamıyorum lımandan lımana ve suankı duruma gore bır gun daha net kullanabılcegım cevaplarınıza şimdiden teşekkürler...
canım merhaba,bende demir anemisiyim.hiç bir zararı yok folik asitin sana.bilakis yararı var.sen kullanmaya devam et bacım.ayrıca demir anemisi isen yeşil mercimek bol ye.siyah üzümün kurusunu bol bol ye.İnşallah dilediğin zaman hamiş olursun.kendine dikkat et sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?