• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Folik asit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melek3862

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
389
161
18
30
Folik asit MARKASI olan FOLİDECE RESİMDE Kİ MARKA KULLANAN VAR MI BEN 1 ayımı doldurdum bir kutu daha aldım

Eklentiler

• F3036C03-5785-407C-8B53-30CA1A7F6C19.webp
    F3036C03-5785-407C-8B53-30CA1A7F6C19.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 119
Folik asit MARKASI olan FOLİDECE RESİMDE Kİ MARKA KULLANAN VAR MI BEN 1 ayımı doldurdum bir kutu daha aldım
Ben 3 kutu kullandım daha önce folbiol kullanmıştım o ağır geliyordu bana mide bulantısı böyle bi değişik ağırlık yapıyordu bunda hiç öyle bişey olmadı zaten hamilelik döneminde de bunu veriyorlarmış yan etkileri az olduğu için

Ben 3 kutu kullandım daha önce folbiol kullanmıştım o ağır geliyordu bana mide bulantısı böyle bi değişik ağırlık yapıyordu bunda hiç öyle bişey olmadı zaten hamilelik döneminde de bunu veriyorlarmış yan etkileri az olduğu için
Evet yan etkisi yok 1 ay bitti bugün doğum doktorunu aradım haftaya kadar adet olmassan gel dedi suan adete dair belirtin hiç yok ama kaç gün göğüslerim inanılmaz derecede şiş di bugün şişlik gitmiş normale dönmüş onuda sorucam ya ne oluyor anlamıyorum vücudum da dün gripten gittim hcg yaptılar negatif dediler covid yaptılar negatif dediler ama kan da biraz enfeksiyon varmış dediler doktorda korkulacak bi durum değil dedi

z-fol önerdi doktorum ona başladım iki gün oldu kasımda gebelik planlıyorum hayırlısı ınsallah

Back
X