Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 3 kutu kullandım daha önce folbiol kullanmıştım o ağır geliyordu bana mide bulantısı böyle bi değişik ağırlık yapıyordu bunda hiç öyle bişey olmadı zaten hamilelik döneminde de bunu veriyorlarmış yan etkileri az olduğu için
Ben 3 kutu kullandım daha önce folbiol kullanmıştım o ağır geliyordu bana mide bulantısı böyle bi değişik ağırlık yapıyordu bunda hiç öyle bişey olmadı zaten hamilelik döneminde de bunu veriyorlarmış yan etkileri az olduğu için
Evet yan etkisi yok 1 ay bitti bugün doğum doktorunu aradım haftaya kadar adet olmassan gel dedi suan adete dair belirtin hiç yok ama kaç gün göğüslerim inanılmaz derecede şiş di bugün şişlik gitmiş normale dönmüş onuda sorucam ya ne oluyor anlamıyorum vücudum da dün gripten gittim hcg yaptılar negatif dediler covid yaptılar negatif dediler ama kan da biraz enfeksiyon varmış dediler doktorda korkulacak bi durum değil dedi