• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Folik asit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Selamlar, gebelik düşündüğüm için genel kontrole gittim. Doktorum folik asit verdi ve gebe kalana kadar kullanmamı istedi. Aranızda kullanıp faydasını gören var mı ? Ve regl halindeyken de kullanılabilir mi ?

Selamlar, gebelik düşündüğüm için genel kontrole gittim. Doktorum folik asit verdi ve gebe kalana kadar kullanmamı istedi. Aranızda kullanıp faydasını gören var mı ? Ve regl halindeyken de kullanılabilir mi ?
Çpcuğun beyin ve omirilik gelişimi için anomali doğmaması için folik asit şart. Hamile kalmak istediğinden itibaren bebek karnında 6 aylık olana kadar kullanmalısın.✔️ Yumurta gelişimine katkısı olduğu için tabiki faydası var🤲🏽✔️

Onu günlük alman gerek devamlı sıkıntı olmaz bizde çocuk düşünüyoruz omunnicin eski doktorum kullan demişti yeni doltorum de devam et folikaside dedi şimdi bana değişik bı ilaç verdi içinde vitamin zencefil probiyotik falan var VİNALAC diye bı ilac

Back