Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folbiol günlük alınması gereken dozun 12,5 katı bence içeriği 400 MCG olan bi folik asit kullanın yüksek doz folik asit kullanımının bebekte otizm sebep olabileceğine dair araştırmalar mevcutBende folbiol kullanıyorum canım yeni başladım
Henüz gebe değilim düşünüyoruz doktorum yazdı zararlı olsa yazmazdı bence. Teşekkür ediyorumFolbiol günlük alınması gereken dozun 12,5 katı bence içeriği 400 MCG olan bi folik asit kullanın yüksek doz folik asit kullanımının bebekte otizm sebep olabileceğine dair araştırmalar mevcut
EvetKadın doğum doktoru mu yazdı?
İlginç, yani içeriğinde çok fazla dozda folik asit olan bu markayı neden öneriyorlar anlamıyorum. Siz bilirsiniz lakin biraz daha soruşturmanızı tavsiye ederim.
Aynen öyleBenim doktorum folbiol hariç ne içersen iç demişti. Folbiol kullanımına dikkat edilmeli. Dahiliye ya da aile hekimleri direk bu hapı veriyorlar ancak bilgileri yok sanırım dozuyla ilgili. O yüzden kadın doğumcuya danışın.