- 21 Nisan 2011
- 1.479
- 1.163
- 333
- Konu Sahibi turkkadini
-
Dışardan yapay olarak alındığı için biraz depolanma oluyor siz bikaç ayda bi baktırmaya özen gösterin bebek ihmale gelmez :)Bana doktor ona bakmadan direk verdi kullan dedi sanirim fazlasi vucuttan atiliyormus. Hamileliktede kullandirtiyorlar diye biliyorum
Kullanmakta sorun yok ayda bir gidip aile hekimliğinde de bu değeri olcturebilirsiniz eğer fazlalık olursa ya da üst sınıra yaklaşırsa ara verirsinizMerhabalar
Sizlere bir sorum olacak bebek düsünüyoruz ve folik asit kullanmaya başladim. Aklima takilan bir soru var folik asiti hamile kalana kadar kullanmamiz gerekiyor mu ? Yani gebelikten 3 ay once kullanmaya başlayin diyorlar ama 3 ayda hamile kalamadim diyelim hamile kalana kadar gunde 400 mg folik asit mi kullanmalıyım ?
Biliyorum başladim zaten ama fazlasi zarar olurmu onu bilememistim arkadaslar yardimci oldular sagolsunlar. İlginiz icin tesekkurlwrHamileligin ilk 3 ayinda da kullaniliyor
Bana kan değerlerine baktır demişti bi arkadaş bence sizde baktırın düşükse kullanın gebeyseniz zaten doktor yeniden verir.Benim doktor 3 ay kullan gebelik olmazsa ara ver dedi ben 3 ay kullandım ara verdim ama şuan hamilelik olabilir ne yapayım tekrarmi başlasam acaba bilemedim
TeşekkürlerBana kan değerlerine baktır demişti bi arkadaş bence sizde baktırın düşükse kullanın gebeyseniz zaten doktor yeniden verir.
hayır hamileykende kullanılıyo zatenFolic asit eğer hamile kalırsan sakıncalı olurmu bende başladım içmeye
doktorunuza danışın benceFolik asit bagirsaklari daha fazla calistiriyor sanki var mi boyle bisey yasayan folbiol ictigimden beri rahatsizlik edecek duzeyde degil ama nasil desen afedersnz sanki biraz ishalimsi ( d vit de kullaniyorum) agir mi geliyor acaba :/
Folio asiti uzun sure icsende zarari yok diye biliyrm. Gebelik oluşmadan 3 ay once almaya başlamak lazim bende cok ictim vi aorunlada karsilasmadimMerhabalar
Sizlere bir sorum olacak bebek düsünüyoruz ve folik asit kullanmaya başladim. Aklima takilan bir soru var folik asiti hamile kalana kadar kullanmamiz gerekiyor mu ? Yani gebelikten 3 ay once kullanmaya başlayin diyorlar ama 3 ayda hamile kalamadim diyelim hamile kalana kadar gunde 400 mg folik asit mi kullanmalıyım ?
Tatlim d vitamini de başla folik asit.folidoce kullanmistim.ben insallah bebisin tez zamanda.olurMerhabalar
Teşekkür ederim.Tatlim d vitamini de başla folik asit.folidoce kullanmistim.ben insallah bebisin tez zamanda.olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?