Teşekkür ederim cevabın için..Bir takım muayeneler sonrası gebelik düşündüğünü söyleyince doktorun veriyor.
Kendi kafana göre alma belki vücudunun ihtiyacı yoktur. Ben kullanıyorum. Folidice marka..
Gebelik düşündüğün andan itibaren kullanman gerek diye biliyorum ama kaç aydır deniyorsunuzBende kullanicm heralde hamile.kalamiyorum çünkü nisan ayindada hamiş kalmasam gidcm doktora ☹
8 aya girdik deniyoruz ama yok yok yok ☹☹☹☹Gebelik düşündüğün andan itibaren kullanman gerek diye biliyorum ama kaç aydır deniyorsunuz
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim cevabın içinBen ilk 3 ayım da almıştım doktor herhangi birini alabilirsin demişti. Ben böyle jel şeklinde kolay yutulabilen de almıştım çünkü diğerinden büyüktü zaten ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim . Ama hamileleikte bulantilar im çok fazla olduğu için sadece 1 ay kullanabildim sonra da gerek olmadı zaten.. onun yerine süt,peynir,her gün bir adet yumurta havlaması, yoğurt u ihmal etmeden yedim.
Biz de 6 aydır deniyoruz öncesinde bir düşüğüm olmuştu ona da 8. ayımızda hamile kalmıştım her şeyin bir zamanı var demek ki Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere8 aya girdik deniyoruz ama yok yok yok ☹☹☹☹
aminnn insAllah en kisa zamanda insAllahhBiz de 6 aydır deniyoruz öncesinde bir düşüğüm olmuştu ona da 8. ayımızda hamile kalmıştım her şeyin bir zamanı var demek ki Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
6 ay önce düşük yaptım tüm testlerim yapıldı doktorum tekrar düşündüğünde folik asit kullan değerlerin normal demişti bu yüzden sordumBana doktorum hamilelik düşünüyorum dediğim ay testler yapıp d vitamini ve b12 takviyeli neufolid verdi ayrıca d vitamini takviyesi de vermişti bence doktora danışıp kullanmak daha mantıklı
Ne kullanıyorsunuzbende 1 aydır kullanıyorum folik asit hayırlısıyla bakalım
Anladım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺Benim kullandığım demir ve b12 ilacında Folik asit olduğu için doktorum harici kullanmama gerek yok dedi. Ben bu ilaçları gebelik öncesi başlamıştım ve gebelikte kullanılan ilaçlardan olduğu için devam ettim.
Teşekkürler Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahAnladım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺
Canım doktor bana regenesis max verdi içinde folik asit dışında vitaminlerde var.Merhaba arkadaşlar gebelik öncesinde hangi marka folik asit kullandınız doktorun mu vermesi gerekiyor yoksa biz de eczaneden herhangi bir marka kullanabiliyor muyuz?
Anladım teşekkür ederim cevabın içinCanım doktor bana regenesis max verdi içinde folik asit dışında vitaminlerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?