- 13 Ekim 2022
- 80
- 25
- 8
- 29
- Konu Sahibi dilaramilara
yok
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regenesis Max verdi doktor bana da ,15 gün oldu kullanalı,hiç böyle bisey yaşamadım canımherkese merhaba hamileliğimin altıncı haftasındayım doktor bana folik Asit verdi fakat başladıktan iki gün sonra dilimde hafif bir şişme oldu bu durumu yaşayan var mı yani yan etki olarak dil şişmesi gördüm ben kendim de.
beni rahatsız edecek ileri derecede bir alerji yaptığını düşünmüyorum çünkü ben hissetmedim sadece aynada gördüğüm için fark ettim dilim şiştiğini , bırakmak istemedim ilacı ama 4 gün oldu malesef inmedi şişlik. artmasıda neyseki. acaba bu durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz çünkü ilaco bırakmak istemiyorum
muhtemelen ama hiçbir ilacı kesemiyoruz de kullanmam gerektiği için o yüzden doktor dediki nefesini kesecek kadar dile şişmediği sürece maalesef aynı şekilde devam edecek, ama zaten on günü geçti bir artma olmadı o yüzden ben de saldım bu konuyu :)Alerji yapmış sizde
değiştirdik işe yaramadı, muhtemelen folik Asstin kendisi dokunuyor bana.Ilaci degistirsin bence
Butun foliklerde mi aynisi oluyor.ama dilin sismesi normal degildeğiştirdik işe yaramadı, muhtemelen folik Asstin kendisi dokunuyor bana.
Ama bir ağrı acı benim hayatımı negatif etkileri hiçbir şey olmadı. O yüzden üçüncü ay dolana kadar kullanacağım mecbur
normal veya anormal olduğunu doktor karar vermeli bence siz değil. İnsanlar panik ettirmeyinButun foliklerde mi aynisi oluyor.ama dilin sismesi normal degil
Dogru diyosunuz dilara hanim ben panik olun diye demedim.doktor karar vermeli diyosunuz burada dilinizi paylasiyosunuz .fikir soruyosunuz.bendede farkli bi folik asit markasi agir geldi dilimde uyusma tukuruk salgisi cok olmustu degistirdiler duzeldi bu sebeple fikrimi beyan ettimnormal veya anormal olduğunu doktor karar vermeli bence siz değil. İnsanlar panik ettirmeyin
Özür dilerim, hormonlarDogru diyosunuz dilara hanim ben panik olun diye demedim.doktor karar vermeli diyosunuz burada dilinizi paylasiyosunuz .fikir soruyosunuz.bendede farkli bi folik asit markasi agir geldi dilimde uyusma tukuruk salgisi cok olmustu degistirdiler duzeldi bu sebeple fikrimi beyan ettim
Yok onemli degil siz kusura bakmayin.panik olmayin ilaclar her bunyeye farkli reaksiyon gosterebiliyor.doktorda bakmis zaten .birsey yokmus gonlunuzu ferah tutunÖzür dilerim, hormonlar
yüzünden çok sinirliyim kusura bakmayın. Bir de zaten yeterince panik oldum kendimi yeni yeni sakinleştireıyorum o yüzden böyle bir yorum görünce biraz sinirlendim.