• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folik asit ve dil şişmesi

herkese merhaba hamileliğimin altıncı haftasındayım doktor bana folik Asit verdi fakat başladıktan iki gün sonra dilimde hafif bir şişme oldu bu durumu yaşayan var mı yani yan etki olarak dil şişmesi gördüm ben kendim de.
beni rahatsız edecek ileri derecede bir alerji yaptığını düşünmüyorum çünkü ben hissetmedim sadece aynada gördüğüm için fark ettim dilim şiştiğini , bırakmak istemedim ilacı ama 4 gün oldu malesef inmedi şişlik. artmasıda neyseki. acaba bu durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz çünkü ilaco bırakmak istemiyorum
Regenesis Max verdi doktor bana da ,15 gün oldu kullanalı,hiç böyle bisey yaşamadım canım

değiştirdik işe yaramadı, muhtemelen folik Asstin kendisi dokunuyor bana.
Ama bir ağrı acı benim hayatımı negatif etkileri hiçbir şey olmadı. O yüzden üçüncü ay dolana kadar kullanacağım mecbur
Butun foliklerde mi aynisi oluyor.ama dilin sismesi normal degil

normal veya anormal olduğunu doktor karar vermeli bence siz değil. İnsanlar panik ettirmeyin
Dogru diyosunuz dilara hanim ben panik olun diye demedim.doktor karar vermeli diyosunuz burada dilinizi paylasiyosunuz .fikir soruyosunuz.bendede farkli bi folik asit markasi agir geldi dilimde uyusma tukuruk salgisi cok olmustu degistirdiler duzeldi bu sebeple fikrimi beyan ettim

Dogru diyosunuz dilara hanim ben panik olun diye demedim.doktor karar vermeli diyosunuz burada dilinizi paylasiyosunuz .fikir soruyosunuz.bendede farkli bi folik asit markasi agir geldi dilimde uyusma tukuruk salgisi cok olmustu degistirdiler duzeldi bu sebeple fikrimi beyan ettim
Özür dilerim, hormonlar
yüzünden çok sinirliyim kusura bakmayın. Bir de zaten yeterince panik oldum kendimi yeni yeni sakinleştireıyorum o yüzden böyle bir yorum görünce biraz sinirlendim.

Özür dilerim, hormonlar
yüzünden çok sinirliyim kusura bakmayın. Bir de zaten yeterince panik oldum kendimi yeni yeni sakinleştireıyorum o yüzden böyle bir yorum görünce biraz sinirlendim.
Yok onemli degil siz kusura bakmayin.panik olmayin ilaclar her bunyeye farkli reaksiyon gosterebiliyor.doktorda bakmis zaten .birsey yokmus gonlunuzu ferah tutun

Back