Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ben önceki gebeliğimde Cerrahpaşa da profa gitmiştim orada en iyi proflardandı riskli gebelik uzmanı. Bana en iyi folik asit folbioldur demişti . Önceki gittiğim özel doktorlar hep yüksek fiyatlı folik asit veriyorlardı . Folbiol kullandım sonra elevit Devam ettim sağlıkla Doğum yaptım
inofolic combi bir folikasit midir kızlar?
"İnofolic içinde inozitol ve folikasit bulunduruyor. Folikasit Bizim her zaman kullandığımız normal bir folikasit. Tek dozda 100 mg folikasit var. Asıl yumurtlama için faydalı olan madde inozitoldür. İnozitol yumurtlamayı sağlayıcı ve yumurtayı geliştirici bi etkiye sahip. Yani sanırım daha büyük ve daha çok yumurta oluşmasını sağlıyor."
Böyle bir bilgiye ulaştım nette?
Ne kadara aldınız bunuŞuanda bunu kullanıyorum ama bitmek üzere son 15 tane falan kaldı. Sizce bu nasıl daha etkili diye önerebileceğiniz varsa önerin lütfen takviye lazım.
45-50 civarı olması lazım eşim almıştı.Ne kadara aldınız bunu
Ben uzun zamandır folidoce kullanıyorum çokta memnunum her ayda kan değerlerime baktırıyorum gayet iyi sonuçlarım içinde b 12 de var
merhaba bende solgarin kullaniyorum ama benimki 800 mcg . 1taney kirip iki gunde iciyordum ama simdi 5haftalik hamileyim 800 mcg icmeye basladim. siz 400 mcg mi aliyosunuz?ben solgarin folikasitini kullaniyorum