Gebeliğe Hazırlık Folik asit tavsiyesi istiyorum kızlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Şuanda bunu kullanıyorum ama bitmek üzere son 15 tane falan kaldı. Sizce bu nasıl daha etkili diye önerebileceğiniz varsa önerin lütfen takviye lazım.

Eklentiler

• 20180922_182551.jpg
    20180922_182551.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 242
Canm ben önceki gebeliğimde Cerrahpaşa da profa gitmiştim orada en iyi proflardandı riskli gebelik uzmanı. Bana en iyi folik asit folbioldur demişti . Önceki gittiğim özel doktorlar hep yüksek fiyatlı folik asit veriyorlardı . Folbiol kullandım sonra elevit Devam ettim sağlıkla Doğum yaptım

Canm ben önceki gebeliğimde Cerrahpaşa da profa gitmiştim orada en iyi proflardandı riskli gebelik uzmanı. Bana en iyi folik asit folbioldur demişti . Önceki gittiğim özel doktorlar hep yüksek fiyatlı folik asit veriyorlardı . Folbiol kullandım sonra elevit Devam ettim sağlıkla Doğum yaptım

Evlenmeden önce vitamin takviye oldu diye folbiol kullanmıştım dediğin gibi çok ucuzdu, bu sefer doktor bunu tavsiye etti içinde takviye vitaminler var. Daha iyisi var mıdır diye sormak istedim. Folbiol ucuz diye cazip gelmiyor herhalde. :KK12:o_O

Canım gebe kalmadan önce folbiolu kullandım. Gebelikle beraber imom omega ya geçtim.. doktorum çok iyi bir kadın doğum uzmanı..

İnofolic toz olanını kullandım ama inofolic combi kullanıp hamile kalan çok duydum yumurtalıkların kaliteli olmasını sağlıyormuş

Valla ben gynoferro sanol kulanıyorum demir+folik asit+b12 karışımı. günlük olarak karşılıyormuş folik asit ihtiyacını ben hap'ın yalancısıyım :işsiz:

Ben folio kullandım canım ilaç deposunda çalışıyorum Doktorum vermedi bana ama ona gosterdigimde çok iyi demisti

Neufolid en iyisi diye biliyorum 90 günlük tablet fiyatı da biraz pahalı ne etkisi
var bilmiyorum doktorum en iyisi bu demişti önceden folibol filan hepsini kullandım doktoru değiştirince folik asitte değişti

inofolic combi bir folikasit midir kızlar?
"İnofolic içinde inozitol ve folikasit bulunduruyor. Folikasit Bizim her zaman kullandığımız normal bir folikasit. Tek dozda 100 mg folikasit var. Asıl yumurtlama için faydalı olan madde inozitoldür. İnozitol yumurtlamayı sağlayıcı ve yumurtayı geliştirici bi etkiye sahip. Yani sanırım daha büyük ve daha çok yumurta oluşmasını sağlıyor."
Böyle bir bilgiye ulaştım nette?

inofolic combi bir folikasit midir kızlar?
"İnofolic içinde inozitol ve folikasit bulunduruyor. Folikasit Bizim her zaman kullandığımız normal bir folikasit. Tek dozda 100 mg folikasit var. Asıl yumurtlama için faydalı olan madde inozitoldür. İnozitol yumurtlamayı sağlayıcı ve yumurtayı geliştirici bi etkiye sahip. Yani sanırım daha büyük ve daha çok yumurta oluşmasını sağlıyor."
Böyle bir bilgiye ulaştım nette?

İnositol ün 9 formu var. İnofolic te önemli olan iki form var. İnsülini düşürüp şeker hapı görevi de görüyor

Ben uzun zamandır folidoce kullanıyorum çokta memnunum her ayda kan değerlerime baktırıyorum gayet iyi sonuçlarım içinde b 12 de var

Ben uzun zamandır folidoce kullanıyorum çokta memnunum her ayda kan değerlerime baktırıyorum gayet iyi sonuçlarım içinde b 12 de var

Benimkinin kutusunda da D vitamini,biotin, çinko,b12 falan yazıyor içeriği bayağı zengin sanırım. Daha iyisi için araştırıyorum.

Back