Gebeliğe Hazırlık Folik Asit tavsiyeleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Kızlar merhabalar folik asit hamılelıkten 6 hafta önce kullanılıyormuş şuan ben kullanmaya yeni başladım geç de olsa
Folbiol tablet 5mg folik asit fiyat çok uygun ama piyasada daha pahalı ürünler var eczacı aynı işlevi görüyor fark yok dedi ve bunu verdi kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim bu konuda

Hamile kalmadan önce bende onu kullandım hamile kaldıktan sonra doktorum imom omega verdi çok daha iyi bebeğin beyin gelişimi için.. ama gebelikten önce folbiolu kullanabilirsin sonuçta dediği gibi aynı işlevi görüyor bide ha deyince olmuyor çocuk tabi inşallah sizin olur o zaman daha iyisini kullanırsın..

Kızlar merhabalar folik asit hamılelıkten 6 hafta önce kullanılıyormuş şuan ben kullanmaya yeni başladım geç de olsa
Folbiol tablet 5mg folik asit fiyat çok uygun ama piyasada daha pahalı ürünler var eczacı aynı işlevi görüyor fark yok dedi ve bunu verdi kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim bu konuda
Önemli olan günde 400 mcg takviye almak. Ben folic trio kullanmıştım ama folbiol kullanan da çok tanıdığım var. Folik asit içeriği açısından fark Yok. Sadece diğer takviyelerde ekstra d vitamini falanda var diye hatırlıyorum. Doktorunuza danışın hangisini uygun görürse onu kullanın.

Haklısın canım sabah eşimin amcası doktor kadın doğum uzmanı onun yanına gittim fark etmiyor dedi kullan bunu aynı dedi ama yine de aklıma takıldı herşeyin en iyisi olsun isteıdgımden sanırım telaş yaptım bu hafta başka doktora da gideceğim inşallah

Hamile kalmadan önce bende onu kullandım hamile kaldıktan sonra doktorum imom omega verdi çok daha iyi bebeğin beyin gelişimi için.. ama gebelikten önce folbiolu kullanabilirsin sonuçta dediği gibi aynı işlevi görüyor bide ha deyince olmuyor çocuk tabi inşallah sizin olur o zaman daha iyisini kullanırsın..
Çok doğru hiç bu açıdan bakmadım canım yardımın ve cevap verdiğin için teşekkür ederim yumurtalıklarıma falan baktı çok iyi dedi sorun yok tabi daha çok erken olduğu için zaten göremez ama ben sabrsız oldum nedense

Bugün doktorum kesinlikle folbiol kullanma dedi 5 mg içeriği çok yüksekmiş bebeğe zararlıymış ben neufolid kullanıyorum

6DA32AAD-6D68-482E-B529-579D1B3FB575.jpeg
Ne ilacı verdi canım hangi ildesin
Adanadayım şu ilaçları verdi ama kullanmadım korktum yumurta çatlama donemım suanda adetime 15 16 gün var

Back