Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün aldım sabah kullanmaya başlayacagım .Merhaba arkadşlar aranızda redifol plus folik asit kullanan var mı ?
10 tane kullandım 30 kapsül var içinde inşallah artık sağlıklı hayırlı bebişler olurBen bugün aldım sabah kullanmaya başlayacagım .
Suan kendimi toparlar toparlamaz tekrar başlayacagım umarım senin için hayırlısı olsun .Merhaba geç oldu ancak ocak 17 son adet tarihimdi. Adedimin 3 gün gecikmesinden şüphelenerek 14 subatta idrar testinin silik çıkmasıyla kan testi verdim değer 12 ydi ertesi gün teyit amaçlı heyecandan tekrar verdim 4.3 oldu gebe kalmıstım ve 7 ay bekledikten sonra .
Bu ilacı kullandıgım ilk ay gebelik oluştu. İlaçtanmıdır bilemem ama ben bu ilacı yaklasık 8 gun kullandım çok midem bulandıgından bıraktım .
Diyorum düzenli devam etseydim düşük olmazmıydı yoksa diyorum kullandıgım için mi bu düşüğü yaşadım bu ikilemden çıkamıyorum kaç gündür umarım senin için çok hayırlı olur ve güzel haber verirsin .
Ama aylarca korunmadık folik asiti 1 ay kullanmam gerektigini söylemişti doktorum tabi ben o düzene ayak uyduramadım .
Suan sende durumlar nasıl canım :)10 tane kullandım 30 kapsül var içinde inşallah artık sağlıklı hayırlı bebişler olur
Canım geçmiş olsun . ilaç redifol plus mı ? ilaçtan kaynaklandığını zannetmıyorum çünkü bende düşük yaptım sonra 3 ay korun dedi doktor hamile kalmadan 1 ay önce bu folik aside başla dedi basladım bitti benim bende cok duzenli kullanamadım ara ara unuttugum oldu ama bitti.ocakta başladım şubatta bitti ama o ay hamile kalamadım.inşallah bu ay hayırlısıyla olur.Doktor zaten sağlıklı gebelik olsun diye 1 ay öncesinden başlayın diyor. değerler çok yükselmiyorsa kimyasal gebelik diyolar bende sürekli gidip kan vermiştim düşükte ama 38 den yukarı çıkmamıştı.Rabbim isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.Merhaba geç oldu ancak ocak 17 son adet tarihimdi. Adedimin 3 gün gecikmesinden şüphelenerek 14 subatta idrar testinin silik çıkmasıyla kan testi verdim değer 12 ydi ertesi gün teyit amaçlı heyecandan tekrar verdim 4.3 oldu gebe kalmıstım ve 7 ay bekledikten sonra .
Bu ilacı kullandıgım ilk ay gebelik oluştu. İlaçtanmıdır bilemem ama ben bu ilacı yaklasık 8 gun kullandım çok midem bulandıgından bıraktım .
Diyorum düzenli devam etseydim düşük olmazmıydı yoksa diyorum kullandıgım için mi bu düşüğü yaşadım bu ikilemden çıkamıyorum kaç gündür umarım senin için çok hayırlı olur ve güzel haber verirsin .
Ama aylarca korunmadık folik asiti 1 ay kullanmam gerektigini söylemişti doktorum tabi ben o düzene ayak uyduramadım .