- Konu Sahibi poyrazmurat
-
Folik asit hamilelik süresince hatta hamile kalmadan 2-3 ay öncesinde alinmaya baslanilmali.
Anne icin fazla olmasada bebek icin cok önemli.
Bu yüzden eger cocuk düsünüyorsaniz folik asit kullananizda fayda var.
Ayrica sizde kansizlik varmis zaten sizin vucudunuzunda folik asit ihtiyaci var demektir.
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. bende başlamak istiyorum fakat kan ilacı da kullandığım için ikisi bir arada olurmu. sağlık ocağına falan gidip sorsammı acaba ona kafam takıldı. iki ilacı birden kullanabilirmiyim.
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. bende başlamak istiyorum fakat kan ilacı da kullandığım için ikisi bir arada olurmu. sağlık ocağına falan gidip sorsammı acaba ona kafam takıldı. iki ilacı birden kullanabilirmiyim.
kızlar benimki dert değil belki ama bişey sormak istiyorum.2 senelik evliyim. bebek düşünüyoruz. doktora gittim tahliller yapıldı hehangi bir sorun yok. sadece kansızlık var onun için ilaç verdi.ilacın kutusunun üstünde hamilelik ve emzirme döneminde kullanılır yazıyor ve folik asit içeriyormuş. bana ayrıca folik asit vermedi. biz şimdi korunmayı bırakıcaz ama acaba folik asitte kullanmam gerekirmi. yoksa o ilaç yeterli olurmu acaba. folik asit çok önemlimi. o anda doktora sormayı unuttum ya. bilen varsa cvplarsanız sevinirim. ya da sağlık ocağına veya eczaneye sorsam olurmu acaba kızlar. bunun için tekrardan doktoramı gideyim şimdi bilemedim.:44:
o konuda bilgim yok gidip bilgi alman en mantıklısı
Normalde kullanmak gerek bizde bebek düşünüyoruz bende folikasit e başladım ama doktorun sana verdiği ilaç folikasit içerdiği için belki doktor gerek görmemiştir. Gittiğin doktor kimse telefonla arayıp emin olmak için sor bence.
Canım ben ne hamileliğimde nede sonrasında folik asit kullanmadım. Sadece demir takviyesi aldım. Eğer kan değerlerin normalse iyiyse doktorun folik asit vermiyor, ben kendi doktoruma sormuştum:) herkes folik asit içiyor bana neden veermiyorsunuz demiştim, senin kan değererin çok iyi neden ayrıca vücuduna katkı maddesi verelim demişti :))
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Bende başlamak istiyorum fakat kan ilacı da kullandığım için ikisi bir arada olurmu. Sağlık ocağına falan gidip sorsammı acaba ona kafam takıldı. Iki ilacı birden kullanabilirmiyim.
Canım ben ne hamileliğimde nede sonrasında folik asit kullanmadım. Sadece demir takviyesi aldım. Eğer kan değerlerin normalse iyiyse doktorun folik asit vermiyor, ben kendi doktoruma sormuştum:) herkes folik asit içiyor bana neden veermiyorsunuz demiştim, senin kan değererin çok iyi neden ayrıca vücuduna katkı maddesi verelim demişti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?