folik asit kullanmak

SILAYA

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
296
kizlar ben hamile degililm ama hamile kalmadan6;7 ay once folik asit kullanmak gerektigini biliyorum. yurt disinda yasiyorum burada doktorlar vitamin almaya cok karsi. bu yuzden doktorumdan istdim vermedi. bende eczaneden kendim aldim AMA GUNDE 3 KEZ KULLANDIM BU AY HAMILE KALABILIRIM ACABA SAKINCASI VARMI. ACIL CEVAP KOTU OLURMU ZARARI NE OLUR fisfisfis

kizlar ben hamile degililm ama hamile kalmadan6;7 ay once folik asit kullanmak gerektigini biliyorum. yurt disinda yasiyorum burada doktorlar vitamin almaya cok karsi. bu yuzden doktorumdan istdim vermedi. bende eczaneden kendim aldim AMA GUNDE 3 KEZ KULLANDIM BU AY HAMILE KALABILIRIM ACABA SAKINCASI VARMI. ACIL CEVAP KOTU OLURMU ZARARI NE OLUR fisfisfis

cnm folik asit zaten hamile iken bebegin omurga gelisimi için kullanılıyor.hamilelik öncesi de kullanılıyor.hiçbir sakıncası yok yani.bizim burdaki doktorlar hamile kaldıgın gibi yazıyolar reçeteye.genelde her hamile olan kullanır folik asit.ama tabi için rahat etmiyorsa eczaneyede sor benim bildigim bu cnm.sevgiler

Allah Allah sizin orda niye vermiyolar acaba.Bende bebek istiyorum 3 aydır günde 5mg folik asit alıyorum doktor verdi

folik asiti türkiyede hamile kalmadan 3 ay önce veriyorlar çok gerekliymiş bence kıllan ben folik plus kullanıyorum tavsiye ederim vitamin hapını da doktorlar gebe kalınca veriyorlar yani şimdiden gerek yok vitamine...

evet türkiyede bir çok doktor hamilelere ve hamile kalmak isteyen anne adaylarına 3 ay öncesinden veriyor henüz kimseden hiçbir olumsuz bir gelişme duymadım ama doktorunuz vermiyorsa kesinlikle kullanmayın

çok güzel bir şey yapmışsın..
şüphe kalmasın canım içinde..
inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder :nazar:

arkadaşlar bende hemen hemen 1aydır folik oplus kullanıyorum doktorum vermişti ama ben günde akşamları 1tane içiyorum fakat bende çok bulantı yapıyor sizlerde oluyomu arkadaşlar?CADIARZU

meraba canim ..ben anlamadim burdaki eczaneler recetesiz ilac vermez sana nasil verdiler..acaba vitamin yerine gectigi icinmi verdiler...bana doktorum verdi folik asit kullaniyorum bence doktoruna soylesen yazardi..ha birde gunde 1 tane alman lazimde 2 bile almayin dedi doktorum fazla geliyormus....bence doktorunla gorus.....

meraba canim ..ben anlamadim burdaki eczaneler recetesiz ilac vermez sana nasil verdiler..acaba vitamin yerine gectigi icinmi verdiler...bana doktorum verdi folik asit kullaniyorum bence doktoruna soylesen yazardi..ha birde gunde 1 tane alman lazimde 2 bile almayin dedi doktorum fazla geliyormus....bence doktorunla gorus.....

ya farnsadaki doktorlari bilirsin sende. gerek yok afrikada yasamiyosunki her vitamini aliyosun dedi. hamile kalmadan 3 ay once falan dedim dalga gecti. eczaneden aldim tabiki vitamin oldugu icin verdi yoksa vermezdiki. ama bende fazla kullandim ama gecen aydi bu ay eczaciyla gorustum tam alatti gunde 1 diye

ya farnsadaki doktorlari bilirsin sende. gerek yok afrikada yasamiyosunki her vitamini aliyosun dedi. hamile kalmadan 3 ay once falan dedim dalga gecti. eczaneden aldim tabiki vitamin oldugu icin verdi yoksa vermezdiki. ama bende fazla kullandim ama gecen aydi bu ay eczaciyla gorustum tam alatti gunde 1 diye

valla sen baya bir ters doktora denk gelmissin o zaman...cunku hamile kalmadan 3 ay once ve hamileligin ilk 3 ayina kadar kullanilmasinin faydali oldugunu her doktor bilir ve sorunsuz recete yazar diye dusunuyorum....

canim ben 5 aydir kullaniyorum doktorum verdi yani zarari yok korkma

ben de 6 aydır kullanıyorum ama bana kilo aldırdı bunun dışında bi zararı yok dedi doktor hamile kalmadan bayağı bi şiştim :roflol:

iyi yapmışsın güde 400mcg yeterli olur nöral tüp defektini önlemek için kesinlikle gerekli tr de çok kullanılıyor onlar niye vermiyorlarsa?kullan canım sen

Bende günde 1 tane kullanıyorum ama kızlar bende acayip bir şişkinlik ve kabızlık yapıyor bu folic asit,sizlerde varmı böyle bir şikayet varsa nasıl başa çıkıyorsunuz?

bana günde 3 tane dedi dr.bende de kabızlık yaptı:(bi de benim anlamadığım sürekli kullanıcakmıyız folic asidi?yani 1 yıl hamile kalamassam 1 yıl devammı edicem?

bana günde 3 tane dedi dr.bende de kabızlık yaptı:(bi de benim anlamadığım sürekli kullanıcakmıyız folic asidi?yani 1 yıl hamile kalamassam 1 yıl devammı edicem?

Vallahi ben 1 yıldır hamile kalamıyorum ilk 5 ay folic asiti kullandım sonra bıraktım baktım gelen giden yok birde kabızlık ve şişkinlik yapınca,şimdi tekrar başladım işte..

Bende kullanmıştım ilk gebeliğimde şimdi planlıyorum 2 hamillikte şubatın başından beri günde 1 folbiol kullanıyorum.ama sabah açken . Siz ne zaman kullanıyorsunuz. Aç mı yok mu?

Back