- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
- Konu Sahibi fionawoody
-
Gebelik planlamaya başladığınız andan itibaren folik asit kıllanmaya başlayabilirsiniz. Doktora yazdırmaya falan da gerek yok, direkt eczaneden alabilirsiniz
zararı olmaz kullanabilirsin ama sağlık ocağında kan testi verirsenn eğer hangi vitamin eksikliğin varsa o şekilde de alabilirsin. Folic asit+ B12 yada folik asit+demir vs... içerikleri değişebiliyor. Eğer ki güçlü hepsinden olsun dersen prowoman yada promotil woman alabilirsin yumurta kalitesini arttırıyor hemde depolarını dolduruyor ama kullanımı en fazla 5.ay kullanılabiliyor ama hakkında güzell yorumlar var , bu vitamin sayesinde gebe kaldıklarını söyleyenler var.
rica ederim bende başladım promotil kullanmaya hayırlısı inşallahSöylediğiniz markaları araştırıcam ve evet doğru tespit hepsinden olsun istiyorum teşekkürler
vitamindir ne gibi zarari olabilir ki
rica ederim bende başladım promotil kullanmaya hayırlısı inşallah
Folic asit hamile kalmaya yardimci olmuyor diyolar ama bazen vitaminlerin vucutta eksik olmasi da aslinda kadinda yumurta kalitesiz etkileyebiliyomus. Icerigi iyi olan bi folic asit kullanabilirsin zaten sigorta karsilamiyo bunlari. Bi de D vitamini hamile.kalmada etkili diye duymustum istersen bunu da arastirabilirsinbende hamile kalmadan once damla seklinde olan D vitamininden duznli olmasa da ara ara kullanmistim
gebelık düşünmeyenler bile folıcasit eksikse kullanabilir ,kesinlikle zararı olmaz ,
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah :) bende folik asit deneyeceğim baya methini duydum teşekkürler ilginiz için
Bence bir kadın doğuma gidip hamile kalmak istediğini, tam kan sayımı yaptırmak istediğini söyle. Ben öyle yaptım. Kan tahlilimde eksiklerim3 göre takviye verdi. Bende b12, demir, folik eksikliği vardı, onları vermişti. Bence doktora gidip eksikliğine göre ayarlatırsan senşn için çok daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?