Ben de kullanıyorum bi yan etkisi yok zaten ilaç değil takviye diye geçiyor. bebeğin gelişimi için hamile olduktan sonra 3 ay daha kullanman gerekiyor demişti doktorum.Merhaba hamile değilim hamile kalabilmek için kontrole gittim ve doktor folk asit verdi br engel yok dedı.. 5 gündür kullanıyorum kasıgımda agrı var ara ara ki sag yumrtalıgımda polistik over var 2 3 adet eskı konulara bakyım folik asıtle ilgili sayfada ama konular eskı tarıh dıye tekrr acmak ıstedım gararı olan var mı
Bende polikistik over vardi bes ay infolic combi kullandım 6 ay hamile kaldimMerhaba hamile değilim hamile kalabilmek için kontrole gittim ve doktor folk asit verdi br engel yok dedı.. 5 gündür kullanıyorum kasıgımda agrı var ara ara ki sag yumrtalıgımda polistik over var 2 3 adet eskı konulara bakyım folik asıtle ilgili sayfada ama konular eskı tarıh dıye tekrr acmak ıstedım gararı olan var mı
Bende polikistik over vardi bes ay infolic combi kullandım 6 ay hamile kaldim
Infolic combi ilaç değil canım folik asit zatenBana şuan ki doktorum gerek yok dedi
Merhaba hamile değilim hamile kalabilmek için kontrole gittim ve doktor folk asit verdi br engel yok dedı.. 5 gündür kullanıyorum kasıgımda agrı var ara ara ki sag yumrtalıgımda polistik over var 2 3 adet eskı konulara bakyım folik asıtle ilgili sayfada ama konular eskı tarıh dıye tekrr acmak ıstedım gararı olan var mı
Infolic combi ilaç değil canım folik asit zaten
bende hamile kalmak için doktora gittiğimde bana da tam olarak aynılarını söyledi. aynı ağrılar başta bende de oldu ama düzenli kullanınca geçiyor. bir de tavsiyem b12 ile kullan bence çünkü etkileşime geçtiği vitamin b12 ymiş. bende değerler düşük olduğu için vitaminle kullanmıştım.. :)
Folic asit kullanıyorum senin dedıgın isim de degıl benm kı ama
Bende hamile kalmayı düsünüyorım dokyor banada verdi kullanmaya basladım yan etkisini hc görmedim
Bende 1 yıl düzenli kullandım. Kan tahlilinde olması gerekenden baya bir yüksek çıkınca bıraktım kullanmayı. Ara verdim.
Ben gebelikten 2 ay önce başladım şu an gebeyim hala kullanıyorum zaten doktorum söylemişti öncesinde başlamamıNe kadar süredir kullanıyorsun canım
Ben gebelikten 2 ay önce başladım şu an gebeyim hala kullanıyorum zaten doktorum söylemişti öncesinde başlamamı
Banada doktorum yazmıştı folmega plus folik asidi kullanıyorum suan diğerleri gibi balık tadı kalmıyor ağzımda deneyebilirsin canım allah gönlüne göre versinBakalım doktorun dedıgı gibi 3 ay kullanıcam canım bende baktım işe yaramıyor bırakır baska bır takvıye alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?