• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Folik Asit içenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seyrane

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
379
196
628
Sivas
Kızlar doktor gebelik düşünüyorum diye vermisti cok da düzenli içtiğim soylenemez ama özellikle adete yakın dikkat ediyorum belki gebeysem diye sormak istedigim bu ilaç mide bulantısı yapiyormu?

Hangisini kullanıyorsun ben folbiol folic plus ve folio kullandım hiçbiri yapmadı

Folbiol kullaniyorum. aksam yatmadan icip yatiyorum belkide ondan mide bulantisi yapiyorsada anlamiyorum.

Bende bu vakitlerde alıyorum hanımlar folic-trio alıyorum içinde d vitamini falan da var. Ayrıca omega3 de alıyorum balık yagı

Arkadaşlar folbiol kullanmayın o çok aşırı dozda folik asit içeriyor ve aşırı folik asit alımı da bebekte otizm yapıyormuş. Doktorum söyledi.
Ben folicus kullandım. Günlük alınması gereken doz bu. Bir de ben hamile kaldığımda kullanmaya başladım. Çünkü uzun süre gebe kalmadım zaten benim folik asit değerim de gayet iyiydi.

Bende folifor iciyorum. D vitamini katkili. Daha once folbiol da icmistim. Ikisi de herhangi bir yan etki yapmadi.

Bulantı yapmıyor. Aylardır içiyorum.

Back