Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folik asit hamile kalmaya yarayan bi ilaç değil1 aydır düzenli ilişkiye girdikk ama bugun regl oldumm folik asit içsem yada içen var mı kafasına göre işe yarıyor mu
Folik asit hamile kalmaya yarayan bi ilaç değil
Gebe kalınca veriyorlar. 1 ay kısa bir süre millet aylarca deniyor. Doktora gidip değerlerinize eşiniz ile baktırın. Gerekli ise zaten doktor uygun şeyi önerir.1 aydır düzenli ilişkiye girdikk ama bugun regl oldumm folik asit içsem yada içen var mı kafasına göre işe yarıyor mu
Yeni evliyimm daha kadın doguma bebek düşünüyoruz degerlerime bakılmasını mı istiyorum demem gerek ne dicemi blmyrm şuanGebe kalınca veriyorlar. 1 ay kısa bir süre millet aylarca deniyor. Doktora gidip değerlerinize eşiniz ile baktırın. Gerekli ise zaten doktor uygun şeyi önerir.
Hamilelik öncesi folik asit içmenin hamile kalmayı kolaylaştırma gibi bir etkisi yok. Folik asit tedavisinin amacı bebeğin sağlıklı bir şekilde gelişmesidir. Hamile kaldıktan sonra doktorlar folik asit ve diğer takviyeleri yazıyorlar zaten. Ark
O arkadaşın yanlıs biliyor canm söyle onada.Arkadaş bebek düşünüyorsan iç demiş sperim tutulmasını istiyorsan dedi
Bebek düşünmeye karar verdik. Planlı bir gebelik istiyoruz. Değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum diyeceksin. Ultrasonda da bakar zaten.Yeni evliyimm daha kadın doguma bebek düşünüyoruz degerlerime bakılmasını mı istiyorum demem gerek ne dicemi blmyrm şuan
Merhabalar bu konuyu baya araştırdım postunuzu görmek çok iyi oldu , folik asidi gebeliğin başından sonuna kadar mı kullanmak gerekiyor ? Gebe değilim bu aradagebelik öncesi 8 ay kullandım. ama gebe kalmak için değil genelik öncesi en az 3 ay kullanılması gerekiyor bebeğin gelisimi için. o yüzden zaten doktora gidip bebek istiyoruz dediğinizde direkt veriliyor folik asit. ama dediğim gibi gebe kalmaya bi katkısı yok. gebe kaldıktan sonra bebeğin gelisimi için öneriliyor.
ben dediğim gibi gebelik öncesi 8 ay kullandım.Merhabalar bu konuyu baya araştırdım postunuzu görmek çok iyi oldu , folik asidi gebeliğin başından sonuna kadar mı kullanmak gerekiyor ? Gebe değilim bu arada
Teşekkür ederim canımın içiii rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinben dediğim gibi gebelik öncesi 8 ay kullandım.
gebeliğimin ilk 2 ayı yine aynı takviyeden devam ettim. (pikassos)
8.haftada başka bir takviyeye gecildi (pregnom) ama onun da içinde folik asit vardı. bu ilk kullandıklarımda 400 mg folik asit vardı.
17.haftada d vitamini içeren başka bir takviyeye gecti doktorum (decavit). onun içinde de 800 mg folik asit var. yani evet su ana kadar folik asit bende hiç kesilmedi. marka ve içerikler değişti ama folik asit kullandım hep.
folik asit hamile kalmayı düşündüğün anda içmen gereken bir takviye zaten ama femin alfa diye toz bir şase var ondan hem yumurta kalitesini arttıracak vitaminler var hemde folik asit var tabii ihtiyaç dahilinde doktorunuza danışın yinede1 aydır düzenli ilişkiye girdikk ama bugun regl oldumm folik asit içsem yada içen var mı kafasına göre işe yarıyor mu
Folik aasitle hamile kalamazsınız, o sadece vitamin ilacı.1 aydır düzenli ilişkiye girdikk ama bugun regl oldumm folik asit içsem yada içen var mı kafasına göre işe yarıyor mu
Alakası bile yokArkadaş bebek düşünüyorsan iç demiş sperim tutulmasını istiyorsan dedi