• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folik asit bel ağrısı yaparmı?

hayat8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
76
10
98
37
İstanbul
merhaba arkadaslar. bebiş istediğim için yaklaşık 2 aydır arada ıcmeyı unutuyorum fakat folik asit kullanıyorum dr um veriği için. fakat bu ılacı kullanmaya basladıgımdan berı belım agrıyor ve yururken kalçama vuruyor bu agrı? acaba kullanıp aynı sıkıntıyı yasayan varm? yan etkılerınde boyle bırsey yazmıyor baska bır sebebı mı var acaba bılemıyorum.

merhaba arkadaslar. bebiş istediğim için yaklaşık 2 aydır arada ıcmeyı unutuyorum fakat folik asit kullanıyorum dr um veriği için. fakat bu ılacı kullanmaya basladıgımdan berı belım agrıyor ve yururken kalçama vuruyor bu agrı? acaba kullanıp aynı sıkıntıyı yasayan varm? yan etkılerınde boyle bırsey yazmıyor baska bır sebebı mı var acaba bılemıyorum.

sanmıyorum cnm ben gebe kalmadan önce 5 ay gebeliğim boyuncada hergün içtim yani 1 yılı aşkın süre kullandım hiç bir yan etkisi yok hatta yapılan testlerde fazla çıktı doktorda fazla olması herhangi bir şey yapmaz demişti

bende kullanıyorum ama herhangi bir etkisi yok bende. Doktorunla konuşsana belki başka birşeyden ağrın vardır? Geçmiş olsun

folik asit b gruvu vitaminlerdendir. ağrı yapmaz. ağrınızın nedeni başka bir problemin olmasından kaynaklanıyordur. geçmiş olsun

Back