Gebeliğe Hazırlık Folidoce regl gecikmesi veya düzensizliği yapar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sogukkahve35

Kün fe yekün
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
837
497
23
33
İzmir
Merhaba hanımlar yeni üyeyim .. Doktor bana folik asit yazmıştı onu kullanıyorum merak ettim folik asit kullanımı gecikme vs yapıyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben de folidoce kullanıyorum hiç öyle bir şey yaşamadım.

Folidoce değil stres gecikme yapabilir. Bende hep kullanıyorum yaşamadım böyle birşey

Folik asit hakkında en en önemli şey gün içinde almamak. Yani daha doğrusu süt ürünleri ve özellkle kahve t0ketiminden 3 4 saat sonra almaya çalılın emilimini baya bir azaltıyo. Etkisi çok azalıyor folik asitin en iyisi gece yatmadan almak.

Merhaba arkadaşlar ben gebelik düşündüğüm için ve üç aydır olmadığı için doktorum bana q folat isminde bir gıda takviyesi verdi.suan adet günüm ama sancim olduğu halde herhangi bir adet durumu yok acaba gecikmeyle ilgisi olabilir mi ? İçerisinde sadece folik asit değil ,b 6,B12,d vitamini de var.

Merhaba arkadaşlar ben gebelik düşündüğüm için ve üç aydır olmadığı için doktorum bana q folat isminde bir gıda takviyesi verdi.suan adet günüm ama sancim olduğu halde herhangi bir adet durumu yok acaba gecikmeyle ilgisi olabilir mi ? İçerisinde sadece folik asit değil ,b 6,B12,d vitamini de var.
Vitamin gecikme yapmaz kuzum. Stres kaynaklı olabilir bir kaç gün daha bekle yine olmazsan test yaparsın

Back