Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkFolidoce regl gecikmesi veya düzensizliği yapar mı?
Merhaba hanımlar yeni üyeyim .. Doktor bana folik asit yazmıştı onu kullanıyorum merak ettim folik asit kullanımı gecikme vs yapıyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Folik asit hakkında en en önemli şey gün içinde almamak. Yani daha doğrusu süt ürünleri ve özellkle kahve t0ketiminden 3 4 saat sonra almaya çalılın emilimini baya bir azaltıyo. Etkisi çok azalıyor folik asitin en iyisi gece yatmadan almak.
Merhaba arkadaşlar ben gebelik düşündüğüm için ve üç aydır olmadığı için doktorum bana q folat isminde bir gıda takviyesi verdi.suan adet günüm ama sancim olduğu halde herhangi bir adet durumu yok acaba gecikmeyle ilgisi olabilir mi ? İçerisinde sadece folik asit değil ,b 6,B12,d vitamini de var.
Merhaba arkadaşlar ben gebelik düşündüğüm için ve üç aydır olmadığı için doktorum bana q folat isminde bir gıda takviyesi verdi.suan adet günüm ama sancim olduğu halde herhangi bir adet durumu yok acaba gecikmeyle ilgisi olabilir mi ? İçerisinde sadece folik asit değil ,b 6,B12,d vitamini de var.