L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 517 280 18 24 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #1 Doktorum gebelik öncesi folidoce verdi. Bunu kullanan var mı acaba?
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.948 4.132 48 29 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #2 liyuzada .!.: Doktorum gebelik öncesi folidoce verdi. Bunu kullanan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım bir sorun yaşamadım iyiydi
liyuzada .!.: Doktorum gebelik öncesi folidoce verdi. Bunu kullanan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım bir sorun yaşamadım iyiydi
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 517 280 18 24 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #3 payedar .!.: Ben kullandım bir sorun yaşamadım iyiydi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Peki gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu bi bilginiz var mı?
payedar .!.: Ben kullandım bir sorun yaşamadım iyiydi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Peki gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu bi bilginiz var mı?
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.948 4.132 48 29 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #4 liyuzada .!.: Teşekkür ederim Peki gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu bi bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Folik asitin gebeliği kolaylaştırmak gibi bir özelliği yoktur
liyuzada .!.: Teşekkür ederim Peki gebe kalmayı kolaylaştırıyor mu bi bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Folik asitin gebeliği kolaylaştırmak gibi bir özelliği yoktur