Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba . PCOS hastasıyım ve kontrol amaçlı gittiğim de hamilelik düşündüğümüzü söyledim yaklaşık 2 aydır bebek düşünüyoruz . O da hamilelik düşünüyorsan 3 ay bunu kullan dedi. Ama daha önce duymadığım için danışmak istiyorumMeraba bunu ne için verdi doktor size normalde 1 sene hamile kalamiyana klomen veya famera kulaniyorlar
3aydir dedigiysen başlatmaz doktorlar genelde 1 sene icinde kalamiyanlara tedavi veriyorlar öyle dediysen bunu o yuzden vermisMerhaba . PCOS hastasıyım ve kontrol amaçlı gittiğim de hamilelik düşündüğümüzü söyledim yaklaşık 2 aydır bebek düşünüyoruz . O da hamilelik düşünüyorsan 3 ay bunu kullan dedi. Ama daha önce duymadığım için danışmak istiyorum
Klomen benim de aklıma yatıyor aslında. Önümüzde ki ay başka bir doktora danışacağım. Klomeni isterim ben de . Kullanıp hamile kalan sayısı oldukça yüksekBende doktora gitigimde bu ilaci vermedi yumurtamayi saglamak icin baska ek ilaclar verdi ben kulanmak istemedim direk dedim klomen veya famera istedim dusuk yaptiktan sonra rahim filmi felan cektirdim
Tamamdır. Çok teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırız. İsteyen herkesDevlet hastanesinde genelde vermiyorlar zor veriyorlar ben ozele gidiyorum sende git istersen anlat böyle böyle de verirler ama zamani biraz yuksek tut versinler cunki baya bi okumuştum doktora gidip 2 aydir deniyor olmuyo dinler doktor vermemis
Ben 1 ay önce kullandim klomeni simdi 1 ay ara verdim kendim denedim 1 ay ara verince hamile kalan çok var yumurtayi duzenliyorKlomen benim de aklıma yatıyor aslında. Önümüzde ki ay başka bir doktora danışacağım. Klomeni isterim ben de . Kullanıp hamile kalan sayısı oldukça yüksek
Amin rabbim istiyen herkesin kucagini bos birakmasinTamamdır. Çok teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırız. İsteyen herkes
Aktif folat olarak Folifor kullandımFolik asit önerisi olan var mı