• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folıc plusss?

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar dun doktorum folıc plus verdı ıctıgım anda vucudumu ates basıyo ve bas agrısı yapıo sızdede böyle oluyomu?

ben de hiç öyle olmadı ama ben folbiol kullandım gayet memnunum

bende folbıol ıstıodum hhap içmekte zorlanıorum folıc plus daha ıyıymıs doktor oyle dedı bırden ates basıyo vucuduma dedım acaba bumu yapıo tesekkur edeım bırde dıyokı yemek arasında ıcıceksın sacma degılmı bu ben tok ıcıom

ben de bir ara folıcplus kullandım eczacı bu daha iyi demiş.ama doktorun yanında çalışan arkadaşım folbiol daha iyi dedi. ama bendeki folıcplusların mg ı düşüktü günde üç tane atıyodum. seninki de mi öyle?

yok ben de senin gibi tok karnına alıyorum

ben de bir ara folıcplus kullandım eczacı bu daha iyi demiş.ama doktorun yanında çalışan arkadaşım folbiol daha iyi dedi. Ama bendeki folıcplusların mg ı düşüktü günde üç tane atıyodum. Seninki de mi öyle?

Yok ben de senin gibi tok karnına alıyorum

evet ben gordum onu dedım bu hap buyuk ben folbıol ıstıyorum bu daha ıyı dedı ama nete bakıyorum folbıol daha ıyı yazıyo o tek hap mesela suan varya gorsen karnım sıstı delırıcem ne hale geldım ya belkı baska seyden ama bole oturdugum yerde canım bıseyler ıstıo mesela tatlı sevmem dun aksam kunefe dıye tutturdum:) acaba dıom ıstahımımı actı günde 3tane tok alıyorum evet dşük kalsiyum vitamın folık yazıo ayrı ayrı mg ne bılım ne bıcm ılac ya:)

yok ben de öyle olmamıştı:52: ama içinde vitaminler var ya belki iştahını açmıştır:44:

bende kullanmıstım cok kısa sure sonra hemen bıraktım bende kusma da yaptı uyku hali yaptı şimdi doktor farklı bir ılac verdi sukur günde tek kullanımlık hıcbırseyde yapmadı 2 gundur onu kullanıyorum hamile değilim hazırlık için :)

bende kullanmıstım cok kısa sure sonra hemen bıraktım bende kusma da yaptı uyku hali yaptı şimdi doktor farklı bir ılac verdi sukur günde tek kullanımlık hıcbırseyde yapmadı 2 gundur onu kullanıyorum hamile değilim hazırlık için :)

bende hazırlık ıcın kullanıyourm bılmıom kı cnm anlamadım gıttı ya hamıleyım suan yada bu ılaclar yapıo mıde bulantımı ama bel agrısı kasık agrısı halsızlık var ama hayrlısı

bende hazırlık ıcın kullanıyourm bılmıom kı cnm anlamadım gıttı ya hamıleyım suan yada bu ılaclar yapıo mıde bulantımı ama bel agrısı kasık agrısı halsızlık var ama hayrlısı

aynı belirtiler var bende de canım bidiğin gece yanıyorum ama ayaklarım buz kütlesi gibi bel ağrısı baş ağrısıda cabası ilac da bunları katladı bende kontrole giderken anlattım durumu doktor değiştirdi ilacı o kadar garipki belirtiler bir diyorum kuruntu yapıyorum daha yenı çalışıyoruz bir diyorum allah allah ben böyle olmazdım hakkımızda hayırlısı ya inşallah gelir bebeklerimiz
bat ne zamandı senin cnm?

aynı belirtiler var bende de canım bidiğin gece yanıyorum ama ayaklarım buz kütlesi gibi bel ağrısı baş ağrısıda cabası ilac da bunları katladı bende kontrole giderken anlattım durumu doktor değiştirdi ilacı o kadar garipki belirtiler bir diyorum kuruntu yapıyorum daha yenı çalışıyoruz bir diyorum allah allah ben böyle olmazdım hakkımızda hayırlısı ya inşallah gelir bebeklerimiz
bat ne zamandı senin cnm?

30 u adet gunum yumurtlama takıbı yaptım bısey anlamadım:) daha yumurtlama gunumu ogrenemdım cunku adetım duzensızdı hep bundan sonra gorucm ama uc aydır adet traıhım 28 veya 30 cnm beklıyorum bakalım ya

30 u adet gunum yumurtlama takıbı yaptım bısey anlamadım:) daha yumurtlama gunumu ogrenemdım cunku adetım duzensızdı hep bundan sonra gorucm ama uc aydır adet traıhım 28 veya 30 cnm beklıyorum bakalım ya

adetin biter bitmez yapmaya basla canım takibini eğer ilk bilmiyorsan en kolay oyle saymana gerek yok belki erken yumurtluyorsun bende bilmiyordum takiple öğrendim.yinede sıkma canını olmadı diye herkez yumurta takibi yapamıyor sonucta ama bak cok da hamile olan var :) olumlu düşün

adetin biter bitmez yapmaya basla canım takibini eğer ilk bilmiyorsan en kolay oyle saymana gerek yok belki erken yumurtluyorsun bende bilmiyordum takiple öğrendim.yinede sıkma canını olmadı diye herkez yumurta takibi yapamıyor sonucta ama bak cok da hamile olan var :) olumlu düşün

aynen öyle 7gun koyu oldu bıanda kayboldu allahrtan o gecede bseyler oldu he:)

bende folic plus kullanıyorum.
Gece yatmadan önce 3ünü bir kerede alıyorum , uyuduğum için herhangi bir yan etki yapmıyor :9:
Yalnız karnım acayip şişti.
Sanki 3 aylık gibiyim :53:

bendede şişlik var anı hamıle gıbıyım allahım o şişlik bebiş olsa takmıcamda burda bebiş yokken cok takıom hele hamılemısın dıe soruyolar ya delı oluyorum.sç

Back