- 5 Haziran 2008
- 143
- 6
- Konu Sahibi cennet kuxsxu
folic plus kullananlar var mı bana doktorum günde 3 tane verdi bu sayı çok deilmi kafama takıldı azaltsam olur mu sizce.siz nasıl kullanıyorsunuz.yazarsanız sevinirim.herkese teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folic plus kullananlar var mı bana doktorum günde 3 tane verdi bu sayı çok deilmi kafama takıldı azaltsam olur mu sizce.siz nasıl kullanıyorsunuz.yazarsanız sevinirim.herkese teşekkürler.
hamilemisin cennet kuşu?ben de kullanıyorum ama hamile değilim olmaya çalışıyorum günde 1 tane alıyorum dr bana öyle dedi.
bende günde 3 tane folik plus içiyorum.hamile değilim ama olmaya çalışıyorum.arkadaşım hamile kalmak için doktora gitmişti.onada doktor vermişti.günde 3 tane içiyordu. doktorun doğru söylemiş.peki sen hamilemisin?
bende kullndım hamile değilim yumurta takibi yapılırken doktor içmeye başla demişti sonra tutmayınca bırakabilirsin dedi o zamandan beri içmiyorum aslında hamile kalmadan 3 ay önce başlayıp hamileliğin belirli bir ayına kadar kullanılıyor ama ne zaman hamile kalacağımız belli değilki bende bıraktı hamile kalırsam başlarım günde 3 tane normal canım fazla değil sen doktorunun dediği gibi 3 tane iç vardır bir bildiği