• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık folıc asit kullanımı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba ben hamıle kalmaya calısırken folık asıs kullanmam gerektıgını soyledı doktorum. folık asıs hamıle kalmayı kolaylastırı mı bu arada pco hastasıyım.

merhaba ben hamıle kalmaya calısırken folık asıs kullanmam gerektıgını soyledı doktorum. folık asıs hamıle kalmayı kolaylastırı mı bu arada pco hastasıyım.
Gecmid olsun hastaliginizi anlamadim ama hamileyim 3 aylik folik asit kullaniyorum hamilelikten once kullanmadim hamile kalmayi kolaylastieirmi sanmam bu bebeğin gelisimi icin verilen bi vitamin tarzı bise

Mrb yumurta döllenirse rahme tutunmasına faydası var ve bebeğin sinirsel gelişimi için hamilelik döneminden önce başlamayı öneriyor doktorlar. :KK15:

Gebelik olmadan rahmimi hazırlıyor ilk 3 ay her doktor tavsiye ediyor. Ben son ayimdayim vitamin kaybım olduğu için şimdide kullanıyorum gerekli bir vitamin

b vitamini türü.gunluk depolanir ve fazlasi atilir disari. En gec Dollenme oldugunda ilk uc ay kullandiriyorlar. Sinir sistemi omurgasi olusurken bu folik asit eksikse vucudunda çocuğun omurgasinda problemle dogmasina sebeb oluyo. Açıklık gibi.Hamile kalmadan once folbiol iciyodum kaldiktan sonra degistirdik folactive kullandim . Ona da dikkat edin doktor neyi onerdiyse o..

Back