- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama doktordan doktora darklılık oluypr belki aynı durumu yaşayıp başka doktorlardan öneri alanlar vardır sonuçta tecrübeliler var İkisi de yakın ya napsam şaşırdımDoktorunuz bunu verdiyse bir sorun olmaz. Bizler doktor değiliz ki doğrusunu söyleyelim. Zararı olsa doktorunuz ikisini aynı anda vermezdi diye düşünüyorum.
Ama doktordan doktora darklılık oluypr belki aynı durumu yaşayıp başka doktorlardan öneri alanlar vardır sonuçta tecrübeliler var İkisi de yakın ya napsam şaşırdım
Kullanayım de mi ikisini deVallahi ben olsam doktoruma güvenirim. Doktordan doktora fark eder evet ama, bile bile zararı olcak birşey yapmaz bence doktorun
Kullanayım de mi ikisini de
Zaten reçetesiz alınıyor canım ve ilaç olarak sayılmıyor takviye gıda üzerine zaten yazıyor ve gebeliklerde ve planlı gebeliklerde kullanmak önemliValla bende bu doktorlar neye gore veriyor anlamiyorum.. mesela herherde folik asit kullanmak gerekir diye okuyorm. Ama doktoruma sordum ben ilac yazmayi uygun gormuyorum sevmjyorm demeye getirdi ve istersen eczaneden al dedi. Ee oyle kaldim gittim aldim bende onun keyfini beklemedim..
Aynen cnm ama yani doktor sunu al demesini beklerdim icim rahat ederdi vermedi. Bende icmek istedigim icjn gttim sordum herhangi birini aldim.ins iyi geliyodur. Sanada ins dogrularinj vermislerdir.Zaten reçetesiz alınıyor canım ve ilaç olarak sayılmıyor takviye gıda üzerine zaten yazıyor ve gebeliklerde ve planlı gebeliklerde kullanmak önemli
İnş yani yan etkisi yok şuan kullanıyorumAynen cnm ama yani doktor sunu al demesini beklerdim icim rahat ederdi vermedi. Bende icmek istedigim icjn gttim sordum herhangi birini aldim.ins iyi geliyodur. Sanada ins dogrularinj vermislerdir.
Bence inofolic combi yi tek kullansanizda yeterli olur zaten onun içinde de folik asit mevcut. Polikistik over olup yumurtlama tembelliği çeken bayanlara veriliyor genelde. Yumurtlamaya yardimci oluyor yani bende kullandim sadece onu kullanıyordum Baska yanında folik asit kullanmadım.kızlar folic1 kullanıyordum başka bir doktor adet düzenlesin diye inofolic combi verdi.Folik asit kullanıyorum zaten dedim ama olsun inofolici de kullan dedi.Kafam karıştı ikisini aynı anda kullanmaya gerek var mı ?
Tek başına kullandığınızda da etkisini faydasını gördünüz müBence inofolic combi yi tek kullansanizda yeterli olur zaten onun içinde de folik asit mevcut. Polikistik over olup yumurtlama tembelliği çeken bayanlara veriliyor genelde. Yumurtlamaya yardimci oluyor yani bende kullandim sadece onu kullanıyordum Baska yanında folik asit kullanmadım.
Evet gördümTek başına kullandığınızda da etkisini faydasını gördünüz mü
Gebe mi kaldınızEvet gördüm
Benim yumurta tembelliğim vardı 2 ay falan kullandim ama eşimin sperm sorunu varmışGebe mi kaldınız
Şimdi golik asit bitti alsam mı bilemedimİnofolik kombi içerisinde gerekli herşey var hem folik asit hem yumurta geliştirici sadece inofolik kullansanız yeterli bence doktorum banada inofolik verdi diger kullandıgım folik asiti kullanmana gerek yok dedi
Ee sonra noldu peki nasıl anladınz ne gelişmeler olduBenim yumurta tembelliğim vardı 2 ay falan kullandim ama eşimin sperm sorunu varmış
1 sene boyunca bebek olmayınca benim doktorum eşimden de test istedi orda çıktı eşim ameliyat oldu 2. AyıEe sonra noldu peki nasıl anladınz ne gelişmeler oldu