folic-1 kullananlar

gmzmrt

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
313
117
18
30
kızlar bata 1 gun var folik asiti 3 aydır içiyorum ama 2 gundur miğde bulantısı yapıyor markası folic-1 sizde de oluyor mu ?

ben 3 aydır kullanıyorum hatta benimde bata 2 gün var ama bulantı olmuyor aç karna mı alıyorsun?belki ondan dokunmuştur

bazen benimde bulanıyor. ya birde ben internette araştırdım ama her kafadan farklı ses çıkmış. bu folic 1 adet geciktiriyor mu acaba... adetlerim çok düzenlidir ama acaba bu folic 1 mi adet düzenimi bozdu bilemiyorum.

ayyyynennnnn öyle içmeye basladgmdan beri 10 gun gecikiyor bu ay adet olduktan snra bırakıcam içmeyi

ayyyynennnnn öyle içmeye basladgmdan beri 10 gun gecikiyor bu ay adet olduktan snra bırakıcam içmeyi
benim 2 hafta gecikti, hamileyim sandım yeminle. adetim çok düzenlidir. bende bir daha içmemeyi düşünüyorum ya ne bileyim bazen midemi de bulandırıyor. pööff öyle işte...

benim 2 hafta gecikti, hamileyim sandım yeminle. adetim çok düzenlidir. bende bir daha içmemeyi düşünüyorum ya ne bileyim bazen midemi de bulandırıyor. pööff öyle işte...
bnmde öyle düzenliydi bebek düşündgmzden beri içiyorm ama cok düzenszleşti dün olmm gerekiyoru olmadm test negatf bilmm nolcak sonumuz

kızlar bata 1 gun var folik asiti 3 aydır içiyorum ama 2 gundur miğde bulantısı yapıyor markası folic-1 sizde de oluyor mu ?

ben 3 aydır kullanıyorum hatta benimde bata 2 gün var ama bulantı olmuyor aç karna mı alıyorsun?belki ondan dokunmuştur

bnmde öyle düzenliydi bebek düşündgmzden beri içiyorm ama cok düzenszleşti dün olmm gerekiyoru olmadm test negatf bilmm nolcak sonumuz

Kızlar doktor banada yzdı ama ben hamile oldugumu öğrendiğim an içmek istiyorum.. Çünkü ne zaman hamile kalacagm belli mi. Üstelik doktor vermiyordu ben istedim.. Ama hala kararsızım hemen yarın başlayım mı yoksa hamile Olunca mı içeyim

bence basla canm belli degil tabki ama zarari olan birsey degilki ben 4 aydr iciyorum ama bna gore adetm duzensizlesti bunu soracagm doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…